LOCURI DE MUNCĂ/ Japonezii au început ANGAJĂRILE la Brăila. Vezi ce joburi sunt oferite în continuare

LOCURI DE MUNCĂ/ Japonezii au început ANGAJĂRILE la Brăila. Vezi ce joburi sunt oferite în continuare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania japoneză "Yazaki" - unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente pentru industria auto - vrea să înceapă în toamnă producţia la viitoarea fabrică din oraşul Brăila, aşa că are nevoie de toate categoriile de salariaţi: de la necalificaţi până la cei cu studii superioare. Campania de recrutare a fost lansată din noiembrie anul trecut.

Cei interesaţi de un loc de muncă în viitoarea fabrică de cablaje auto îşi pot depune CV-urile fie direct la sediul din Brăila, fie online, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Până acum, au fost depuse peste 1.000 de CV-uri, majoritatea din Brăila.

În această perioadă, compania susţine interviurile pentru recrutarea de ingineri pentru posturile ce vor fi disponibile în noua fabrică, fiind interesată inclusiv de proaspăt-absolvenţi, un atuu fiind acela al cunoaşterii limbii engleze. DETALII în "Obiectiv Vocea Brăilei" -->> http://www.obiectivbr.ro/%C2%AByazaki%C2%BB-braila-a-inceput-angajarile_id100759

AFLĂ unde va fi construită FABRICA YAZAKI şi ce INVESTIŢIE presupune

Citit 4794 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Ianuarie 2015 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.