LOCURI DE MUNCĂ/ Şomerii gălăţeni pot fi căpşunari în Spania

LOCURI DE MUNCĂ/ Şomerii gălăţeni pot fi căpşunari în Spania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, 15 ianuarie, este ultima zi în care şomerii din Galaţi îşi pot depune dosarul la AJOFM, dacă vor să lucreze în Spania, la cules de căpşuni. Durata contractului va fi de aproximativ trei luni (data estimată de angajare fiind 15 februarie), programul este de şase ore pe zi, 39 de ore pe săptămână, iar salariul oferit va fi de 39,48 de euro pe zi, din care doi la sută va pleca spre impozit şi 113 euro pentru asigurarea socială. Angajatorul oferă cazare contra unui euro pe zi, însă anunţă că nu poate asigura cazare pentru bărbaţi. Transportul către locul de muncă este plătit tot de către angajator, iar perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât muncitorul, cât şi patronul pot rezilia unilateral contractul.

Dosarul trebuie să conţină: cerere tip, copie BI/CI cu o valabilitate de minimum şase luni, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu menţiunea “apt pentru muncă” şi cazierul judiciar în original, care să ateste că persoana nu are antecedente penale.

AJOFM Galaţi mai anunţă că persoanele care au fost selectate şi au lucrat la firma Surexport în anul 2014 vor primi contract nominal şi nu trebuie să participe la o nouă selecţie.

Citeşte şi: VESTE BUNĂ pentru ŞOMERII gălăţeni: Peste 1.200 de LOCURI DE MUNCĂ în străinătate

Citit 1427 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.