LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Direcţia de Sănătate Publică caută casier

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Direcţia de Sănătate Publică caută casier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi organizează un concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de casier. Ca să aflaţi ce acte sunt necesare pentru completarea dosarului de concurs puteţi intra pe site-ul DSP, la rubrica "Ultimele noutăţi" (în partea dreapta jos a paginii - n.r.).

Pentru a putea participa la acest concurs, ce se va desfăşura pe 20 mai, candidaţii trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, cel puţin şase luni vechime în activitate şi cunoştinţe de operare pe calculator la nivel mediu. Proba scrisă se va desfăşura pe 20 mai, de la ora 9,00, iar interviul este programat pe 26 mai, de la aceeaşi oră.

De asemenea, aveţi la dispoziţie numărul de telefon 0236.463.704 (de luni până vineri, între 10,00 şi 15,00 - n.r.). Odată completat, dosarul de concurs trebuie depus la sediul DSP Galaţi, strada Brăilei nr. 177 (în interiorul Spitalului Judeţean - n.r.), la secretarul comisiei de concurs, Maria Grigoraş, compartimentul RUNOS, telefon 0236.463.704.

Totodată, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi caută asistent de igienă. VEZI AICI când va avea loc CONCURSUL de ocupare a postului.


ÎN ATENŢIA ŞOMERILOR GĂLĂŢENI: Astăzi, 30 aprilie, este data-limită de depunere a dosarelor pentru muncă în străinătate

Citit 1685 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.