LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Oficiul de Cadastru face angajări
Foto: Sursa foto: Internet

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Oficiul de Cadastru face angajări
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi organizează concurs, pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcţiilor de asistent registrator principal grad I şi asistent registrator debutant (perioadă determinată de 36 de luni) pentru implementarea Programului naţional de cadastru şi carte funciară. Cei interesaţi trebuie să ştie că pentru postul de asistent registrator principal grad I este obligatoriu să fie specializaţi în Drept şi să aibă o vechime de minimum trei ani şi şase luni. În schimb, pentru a deveni  asistent registrator debutant aveţi nevoie de studii medii şi cunoştinţe medii de operare PC (Word, Excel, Internet).

Conform platformei posturi.gov.ro, care centralizează toate posturile scoase la concurs de instituţiile publice din întreaga ţară, termenul-limită până la care vă puteţi înscrie în concurs este 5 august, urmând ca în zilele de 17 august şi 22 august să se desfăşoare proba scrisă, respectiv interviul.

Relaţii suplimentare se obţin la sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi, din strada Al.I.Cuza, nr.47 bis, bl.Cristal, et.1, Compartimentul Resurse Umane, telefon 0236/311.774.

Citit 6226 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2016 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.