O companie cu capital sută la sută românesc, premiată la Liverpool

O companie cu capital sută la sută românesc, premiată la Liverpool
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, BOK Construction, companie românească de construcţii cu sediul la Londra, fondată şi condusă de Constantin Boca, a fost distinsă cu premiul Best Service Based în cadrul galei „Business Excellence Forum & Awards 2018". Evenimentul, desfăşurat la Liverpool, a beneficiat de prezenţa unor manageri din cele mai performante companii britanice, personalităţi din spaţiul economic şi academic şi oficialităţi locale.

Compania românească a fost remarcată de către liderii comunităţii antreprenoriale din Marea Britanie, care au acordat 15 premii pe baza unor criterii care au vizat competenţa, standardele fiecărei organizaţii, realizările, dar şi cultura organizaţională, etica în afaceri şi viziunea echipei de management.

„Distincţia este o recunoaştere a activităţii companiei BOK Construction, care are ca obiect de activitate o gamă variată şi complexă de lucrări în industria construcţiilor şi a amenajărilor interioare. Este un moment de mândrie şi pentru comunitatea românească, implicată în acest domeniu în mod semnificativ, faptul că o companie condusă şi compusă în mare parte de români este premiată pentru servicii excepţionale clienţilor fiind o realizare deosebită”, se arată în comunicatul de presă.

Cifră de afaceri de peste 12 milioane de lire sterline

Potrivit sursei citate, înfiinţată în anul 2007, cu capital sută la sută românesc, BOK Construction a trecut printr-un proces de restructurare masivă în 2016.

„Cu o cifră de afaceri de peste 12 milioane de lire sterline, BOK Construction are o listă impresionantă de lucrări executate la cele mai înalte standarde, livrate eficient şi competitiv. Printre beneficiari se numără: Barclays Bank, Bank of China, Capital One, PWC, Aviva, Royal Mail, Ernst&Young, Rolls Royce, Deutsche Bank, the Shard, Oxford University, Universal Music Group, University of Arts London etc. Echipa numără în prezent peste 300 de persoane (75 la sută români), toate selectate pentru experienţa, atitudinea şi abilităţile lor, nu doar talentul fiind recunoscut, ci şi dorinţa de excela în domeniul de activitate”, se precizează în comunicat.

„Immaculate Construction este motoul nostru”

“Prin angajarea şi pregătirea persoanelor cu o pasiune pentru excelenţă, am adunat o echipă de oameni muncitori, talentaţi şi loiali, care se mândresc cu munca lor şi continuă să crească în capacitatea lor de a oferi. Sunt oameni cu un caracter frumos, de care sunt mândru, care au valori, pasiune, respect faţă de echipă, clienţii şi partenerii noştri şi dorinţa deplină de a face o diferenţă! Fiecare membru al echipei înţelege importanţa asigurării calităţii, profesionalismului şi discreţiei în fiecare etapă a dezvoltării proiectului. Mai presus însă de toate, tot ce facem, atât eu cât şi echipa mea, facem din inimă şi cu simţ al responsabilităţii. Immaculate Construction este motoul nostru şi lucrăm să-l aplicăm în toate proiectele“, spune Constantin Boca, fondator BOK Construction.

Compania face parte dintr-un grup de firme fondate de Constantin Boca, specializate în construcţii şi investiţii pe piaţa imobiliară britanică. Împreună cu fratele său, Nichifor Boca, Constantin a fondat în 2013 Fresh Organic Products, o companie dedicată importului de produse organice şi premium din România către Marea Britanie.

Profund conştienţi de valorile sociale şi mereu dedicaţi dorinţei de a avea un impact pozitiv în viaţa oamenilor, încă de la înfiinţare s-a asumat ca minim 20 la sută din profitul înregistrat să fie direcţionat iniţiativelor cu impact social atât în Marea Britanie, cât şi în România. Ataşamentul faţă de România şi sentimentul de responsabilitate civică l-au determinat să fondeze şi firme care activează în ţară, prin care să contribuie la economia naţională dar mai ales să aplice din expertiza dobândită în Marea Britanie.

Citit 2830 ori Ultima modificare Vineri, 04 Mai 2018 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.