Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cântecul dedicat de folkistul George Negrea tuturor românilor care sunt departe de ţară a devenit viral pe Facebook şi Youtube datorită mesajului emoţionant pe care îl transmite. Versurile piesei "Ţara din noi" prezintă gândurile şi sentimentele conaţionalilor plecaţi departe de ţară şi familie: "În noaptea lungă, acasă mă gândesc,/ Pribeag sunt în lume, departe trăiesc./ Vreau să se ştie că avem gând românesc./ Noi plecăm din ţara noastră, ţara nu pleacă din noi". George Negrea a declarat pentru "Vocea Transilvaniei" că "Ţara din noi" este "un cântec pentru toţi românii care sunt plecaţi departe de ţara lor, dar ţara a rămas vie în ei. Inima României bate puternic în lume acolo unde orice român se gândeşte la ţara lui!".

Citit 1165 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2018 18:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro