Podul peste Dunăre de la Brăila va fi racordat de Galaţi

Podul peste Dunăre de la Brăila va fi racordat de Galaţi
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

La Ministerul Transporturilor a fost semnat ieri, 15 ianuarie, în prezenţa premierului Mihai Tudose, contractul dintre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi asocierea Astaldi SpA (Italia) - IHI Infrastructure Systems Co. Ltd. (Japonia), privind realizarea podului peste Dunăre de la Brăila, în valoare de aproape 500 milioane de euro. Mai mult, reprezentanţii CNAIR au precizat că podul va fi racordat printr-un drum de mare viteză şi de Galaţi.

Pe lângă faptul că este cel mai important proiect de infrastructură din ultimele decenii, premierul Mihai Tudose a precizat că realizarea podului peste Dunăre reprezintă "o intrare în normalitate", pentru că "trebuie să fim o ţară normală, în care fluviul nu se mai traversează cu bacul". "Din momentul acesta, s-a intrat în linie dreaptă, este un obiectiv major şi din punct de vedere al infrastructurii rutiere, de legătură între provinciile istorice, este şi un element de siguranţă naţională", a declarat premierul, care a precizat că despre proiectului unui pod peste Dunăre se vorbeşte încă din anii ’80.
La rândul său, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a precizat că, după ce va fi realizat, podul peste Dunăre va fi al treilea proiect de acest gen ca mărime din Europa. Potrivit conducerii CNAIR, durata de derulare a proiectului va fi de 48 de luni - 12 luni proiectarea, 36 de luni execuţia efectivă.
"Deschiderea centrală a acestui obiectiv se va face printr-o singură trecere peste Dunăre, undeva la 1.210 metri, cu două viaducte, plus infrastructura de racordare la căile de comunicaţii. Bineînţeles că s-a avut în vedere şi racordarea la drumurile de mare viteză, aici vorbesc de drumurile Focşani - Galaţi - Brăila şi Brăila - Tulcea, astfel încât acest pod să fie pus în valoare. Acest obiectiv are în vedere legăturile dintre aceste zone şi să genereze dezvoltare economică în regiune", a explicat directorul general al CNAIR, Ştefan Ioniţă.
Semnarea contractului de realizare a podului peste Dunăre vine după ce asocierea italo-japoneză a trecut printr-un război al contestaţiilor cu unul dintre competitorii pe acest proiect, un consorţiu ce avea drept lider China Communication Construction Company Ltd.

Citit 30627 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 11:34

19 comentarii

 • postat de Valentin_Braila
  Luni, 22 Ianuarie 2018 04:45
  82.137.9.***
  Nu sunt deacord cu cei ce sustin ca realizarea podului peste dunare nu va avea efect benefic pentru Galati. Nu ma refer la taxe impozite administrarea podului ca nu am habar cum se vor imparti. Orasele sunt foarte apropiate si va avea un impact pozitiv aproape identic pentru fiecare din ele ca e la jumatatea distantei aproximativ. Practic va fi mai aproape de micro 19 Galati decat Radu Negru Braila.
  4
  5
  Raportează
 • postat de Jules Verne
  Joi, 18 Ianuarie 2018 20:41
  45.62.249.***
  Acum cu podul construit la Braila ne vor ocoli toti..."bravo" galateni, ati facut o treaba de tot rahatul pentru Galati.
  Ce ne ocoleau astia pana acum, dar sa vezi cat de multi ne vor ocoli orasul de acum in colo, daca acum nimeni nu va mai trebui, nimeni nu va mai fi nevoit sa tranziteze Dunarea pe aici...Multi neuroni expirati, plictisiti, sclifositi prin orasul Galati. V-ati ingropat orasul cu siguranta. Tot peste "granita" judeteana ne vom uita cand in curte la braileni se va construi si acel mult visat aeroport...si toate taxele si impozitele rezultate din acele obiective construite pe teritoriul Brailei vor intra in visteria orasului Braila, iar galatenii cu nadragii rupti in fund si morti de foame vor fi fericiti ca s-au impotrivit inca o data Galatiului.
  9
  4
  Raportează
 • postat de vlad t.
  Miercuri, 17 Ianuarie 2018 22:55
  89.137.137.***
  Aqualand , Aventura parc tiroliana si bazin olimpic cand faceti la Galati?!
  18
  1
  Raportează
 • postat de Cara
  Miercuri, 17 Ianuarie 2018 18:09
  77.247.181.***
  Mai stiti cum a ales compania japoneza Yazaki sa investeasca la Braila nu? Mai tineti minte cum unii "asa-zisi galateni" (defapt iata ni se dovedeste ca erau braileni infiltrati pe site-urile din Galati, braileni infiltrati printre galateni, braileni mascati in galateni, braileni(falsi galateni) care bagau strambe si iscau certuri printe galateni, sadeau seminte de scandal si ura pentru galateni contra galateni) si care ziceau "LASA BA CA DACA SE CONSTRUIESTE, SE INVESTESTE CEVA LA BRAILA E BUN SI PENTRU GALATENI). Am avut un exemplu destul de clar ar minciunii lor, exemplu clar, real a faptului ca erau braileni care se dadeau galateni si bagau strambe doar ca sa iste scandal intre galatean contra galatean. Si un exemplu clar este cel al companiei japoneze Yazaki care a mers sa investeasca in Braila. Si acum intreb si eu, daca tot investitia celor de la Yazaki a fost buna si pentru Galati atunci spuneti-mi clar, concret, cu cifre cati galateni sunt angajati la compania respectiva investitoare Yazaki ce a investit in Braila, ce a creat locuri de munca in Braila? Cati? Cati? Zero (0) spuneti? Zero galateni angajati la compania Yazaki ce si-a deschis sucursala la Braila? Sau poate ca sunt angajati 7 galateni din 30000 de angajati in total. Sau poate ca sunt angajati la compania respectiva de la Braila, Yazaki, 15000 de galateni... Dar uite o intrebare si mai buna PENTRU GALATENI (acum ca Terente s-a dat de gol a fi BRAILEAN INFILTRAT PE SITE-URILE GALATE, spuneti voi galatenilor cate taxe si impozite platite de Yazaki au intrat in visteria Galatiului (0, ZERO normal, fiindca nici nu avea de ce sa plateasca Yazaki taxe si impozite catre Galati, catre visteria Galatiului, ca doar compania are sucursala, a creat locurile de munca la Braila).

  CAND UNII GALATENI SPUNEAU "AVETI GRIJA GALATENI FIINDCA PE SITE-URILE GALATENE SUNT INFILTRATI, ACOPERITI, MASCATI MULTI BRAILENI CARE BAGA STRAMBE INTRE GALATENI SI CARE INCEARCA SA-I MANIPULEZE PE GALATENI CA SA SE CERTE INTRE EI(GALATEAN CONTRA GALATEAN) NUMAI CA SA CASTIGE BRAILA SI BRAILENII DE PE URMA CERTURILOR SI SCANDALURILOR DINTRE GALATENI CONTRA GALATENI.

  CAND VOI, UNII GALATENI(MANIPULATI, MANEVRATI, MANATI, PACALITI DE UNII BRAILENI) NU ATI FOST IN STARE SA SUSTINETI REALIZAREA, CONSTRUIREA DE PROIECTE MARI PENTRU GALATI, AICI IN GALATI, ZICEATI CA SUNT PARANOICI ACEI GALATENI...DAR IATA CUM SE DAU DE GOL, IATA CUM ISI DAU ARAMA PE FATA MULTI BRAILENI CARE STAU PE SITE-URILE GALATENE DOAR CA SA-I MANIPULEZE SI CA SA-I MANEVREZE, SA-I MANE INTR-O DIRECTIE SAU ALTA IN SENSUL CA GALATENII SA SE CERTE CU GALATENII ASTFEL INCAT GALATENII SA NU SE UNEASCA INTRE EI SI SA SUSTINA LA UNISON TOTI GALATENII REALIZAREA, CONSTRUIREA PROPRIILOR PROIECTE DE INFRASTRUCTURA PENTRU GALATI.

  Cel mai bun exemplu este cel al companiei japoneze Yazaki ce s-a dus la Braila si care a investit acolo in locuri de munca de pe urma carora au beneficiat si beneficiaza brailenii SI NU GALATENII. Galatenii nu s-au ales cu nimic de pe urma investitiei companiei japoneze Yazaki ce a mers sa investeasca, sa creeze locuri de munca la Braila. Dar cand mintea unor galateni e plecata cu sorcova pe aratura iar ei galatenii respectivi nu sustin proiectele de infrastructura propuse a se realiza IN GALATI, pentru Galati...ce sa le mai zici. Si apoi acei galateni pacaliti ii mai si injura pe ceilalti ca "bai tantalailor, ce aveti cu Braila? Ce daca se realizeaza, se investeste, se creeaza la Braila ca e bun si pentru galateni." Dar realitatea a demonstrat ca nu a fost asa.

  Realitatea a aratat ca atunci cand galatenii se cearta cu galatenii, atunci cand galatenii nu-si sustin propriul oras, Galatiul pierde. Multi braileni infiltrati printre galateni, dandu-se drept galateni pe site-urile astea si care au facut ca intotdeauna Galatiul sa piarda.

  TREZITI-VA GALATENI. SUSTINETI-VA PROPRIUL ORAS SA SE MODERNIZEZE SI SA SE DEZVOLTE (CONSTRUIND PROIECTE MARI AICI IN GALATI) FIINDCA NIMENI ALTCINEVA NU VA LUPTA PENTRU CATUNUL VOSTRU, NIMENI NU VA LUPTA PENTRU GALATI, PENTRU MODERNIZAREA GALATIULUI. PE BRAILENI NICI IN FUND NU-I DOARE DACA GALATIUL SE MODERNIZEAZA, SE DEZVOLTA SAU NU. FIINDCA PE BRAILENI NU-I INTERESEAZA GALATIUL.

  Toate investitiile se vor duce in Braila sau in alte judete daca noi galatenii nu ne trezim odata sa sustinem realizarea, construirea de proiecte mari AICI IN GALATI.

  Era si este un risc enorm sa te expui vulgaritatii unora care-i injurau pe unii galateni atunci cand galatenii isi sustineau sus si tare punctul de vedere in a se realiza proiecte mari de infrastructura AICI, IN GALATI.


  @galateanca nemultumita

  Doamna, fetito...domnul Tudose a fost dat jos fiindca tocmai fusese dovedit ca fiind un mincinos, femeia aceea ministra de la Interne dovedind-ul ca fiind un mincinos aratand mesajele respective pe care domnul Tudose le nega. Deci intr-un fel fostul Ministrul de Interne l-a "dezgolit"(dovedit) pe Tudose a fi un mincinos, la dovedit a fi un fel de aparator al celor care l-au protejat pe acel politist pedofil care a abuzat de niste copii si care a abuzat de nenumarate persoane. Nu-i vina nimanui doamna ca Tudose a mintit cu nerusinare incercand sa-l apere pe seful politiei si pe cei care l-au protejat pe politistul pedofil, care din cate s-a prezentat, pedofilul mai avea si salariu, decoratii de merit. Pentru ce merite avea numai Dumnezeu stie.

  Nu-i vina mea si cu a atat mai mult nu-i vina unor galateni ca braileanul Tudose "s-a" dovedit sau mai bine zis a fost dovedit de altii a fi un mincinos care-l proteja pe seful politiei (sef al politiei care probabil era vreun om al sistemului) si stiti voi vorba aceea corb la corb nu-si scoate ochii si atunci cum sa-l demita Tudose pe un om al sistemului statului paralel/oblig/perpendicular/etc. Dumnezeu stie ce o fi fost in mintea lui Tudose de s-a complicat atata si de a refuzat sa-l demita din prima pe seful politiei care-l acoperise pe politistul pedofil. De ce s-o fi fofilit/eschivat atata Tudose in a-l demite pe seful politiei si pe cei care l-au acoperit pe acel molestator de copii nu vom sti... Daca l-ar fi demis din prima pe seful politiei care-l acoperise pe politistul pedofil asa cum a propus ministrul de interne poate ca astazi nu s-ar mai fi ajuns aici. DAR NU-L MAI PLANGETI PE TUDOSE, FIINDCA DACA TUDOSE BRAILEANUL AR MAI FI RAMAS MULT PE FUNCTIE LE-AR FI LUAT GALATENILOR SI TOT TERENUL PE CARE SE AFLA CARTIERUL CANTEMIR, IAR GALATENII AR FI RAMAS CU CHILOTII IN VINE. Dar asa-i cand un brailean trage tare pentru orasul sau, iar galatenii trag tare tot pentru orasul vecin(pentru Braila) mai putin sau deloc pentru Galati, mai deloc pentru modernizarea Galatiului, mai deloc pentru dezvoltarea Galatiului.

  Toate investitiile se vor duce acolo unde este podul, acolo unde sunt obiective de infrastructura realizate. Voi galatenii sustineti in continuare ca sa se realizeze, sa se construiasca totul la Braila si apoi voi galatenii sa ramaneti sa va vaitati ca "Vai Doamne, alte orase se modernizeaza, se dezvolta si Galatiul nu."

  Hercule cu Nefertiti sau cu "Nefer(citi)"?
  18
  3
  Raportează
 • postat de Terente
  Miercuri, 17 Ianuarie 2018 14:33
  86.34.180.***
  pt@Terente(din Braila...vezi Doamne): mi-am pus acest nick in ideea de a atrage atentia asupra unui fapt indeobste cunoscut: Galatiul si Braila sunt apropiate dpdv geografic, iar acest fapt ar fi trebuit valorificat de fiecare comunitate in parte, independent, si totodata convergent in realizarea unor proiecte comune. Deci nu sunt un fals, cum debitezi pe aicea. Numele Terente nu este brand al Brailei, sa nu poata fi utilizat nicidecum de alti conationali. Tocmai de aceea am considerat ca asocierea dintre un galatean oarecare (cum de altfel sunt eu insumi....)alaturi de un nume din istoria antebelica a Brailei, poate duce cu gandul la micsorarea deficitului de perceptie negativista dintre locuitorii din cele 2 orase.
  in alta ordine de idei , nu ma deranjeaza faptul ca se va face un pod in dreptul vostru, al Brailei, ci lipsa de coeziune a noastra, a galatenilor, lenea si neputinta de care dam dovada.
  Numai naivii isi pot imagina ca in dreptul Galatiului , noi nu puteam construi ceva nemaipomenit, fara ca pt asta sa fie nevoie neaparat de bani de la bugetul administrat hoteste de cei ce conduc Tara. Nu ar trebui sa asteptam sa decida peste capetele noastre aceasta adunatura de banditi ce astazi conduce Romania. Sta in puterea noastra, a galatenilor sa ridicam fruntea sus. Si a brailenilor, daca vrei, aceasta este calea, nu tragerea presului de sub picioarele unuiia sau altuia.
  In cazul de fata, Galatiul este deliberat marginalizat, atat de catre factorul decizional de la nivel central cat si de nemernicii din administratia locala galateana. Asa cum stau lucrurile in acest moment , la Braila va fi totul iar Galatiul va retrograda in toate.
  Terente ...de Galati!
  3
  8
  Raportează
 • postat de Terente
  Miercuri, 17 Ianuarie 2018 09:19
  80.97.207.***
  Sunt brailean, dar imi place si Galatiul. Il vizitez de cate ori pot cu aceeasi placere. Imi plac si oamenii, parca nitel mai periati decat ursuzii braileni. Insa cand citesc comentariile de cretini patimasi ale unor galateni, mi-e jena ca traiesc in partea asta napastuita de tara. Zona care, prin efortul celor doua orase, ar trebui sa insemne ceva pe harta Romaniei. Din pacate, insa, nu este asa... si vina e a oamenilor, care nu sunt constienti de forta numarului lor.
  Cum sa poti fi gelos pe o realizare asa de importanta cum e podul, care (posibil) va dezvolta zona, fie el amplasat la Braila? Personal nu cred in rivalitatea Braila-Galati, cred ca sunt putine la numar cozile de topor care o ațâță. Sau n-o fi asa?

  Pentru falsul Terente de mai sus: bucura-te ca a existat si inca exista un Combinat Siderurgic acolo, o vaca de muls pentru "afaceristii" Galatiului, ca altfel Galatiul era vai de mama lui.
  8
  20
  Raportează
 • postat de GR
  Marți, 16 Ianuarie 2018 21:09
  37.220.35.***
  Voi ati observat ca in ultima vreme de cele mai multe ori cand deschizi Google Maps, site-ul nu mai centreaza, nu mai fixeaza, nu mai focalizeaza pe Galati, desi esti galatean? Ci iti deschide fix pe orasul Braila. O fi vreo prevestire? Vreo premonitie sumbra? Pentru ei orasul Galati uneori nu mai exista? Da chix. Probabil ca orasul Galati va deveni o ruina, o ghena de gunoi a Brailei...dar asa-i cand multi bolnavi cu capu exista prin Galati din care nu trage nici unul cu efortul pentru ca Galatiul sa se modernizeze prin astfel de proiecte mari. Tot timpul ii auzeai pe unii galateni cum erau uzi de fericire la gandul ca se va moderniza orasul Braila si ca Braila va avea cel mai mare proiect de infrastructura cu care ei brailenii se vor mandri pentru orasul lor, pe cand galatenii se vor uita lung ca prostii inspre Braila ca ei au cu ce, iar noi galatenii nu.

  Am gasit problema Galatiului, specia sclifosita de galatean de Galati.
  Galatiul este precum boala aceea de care toti incearca sa scape, cam asa se comporta unii galateni. De aceea multi s-au impotrivit pentru ca Galatiul sa aiba ceva bun realizat in acest oras. Bravo brailenilor, fiindca din cate se pare ei stiu sa tina cu propriul lor oras. La noi...gunoiul.

  Politicianul galatean a fost intotdeauna UN TRADATOR AL GALATIULUI. NU A FACUT NICIODATA NIMIC PENTRU GALATI, dar adevarul este ca nici nu avea cu cine, cand unii prin Galati s-au comportat precum descreieratii, ca nu le placea aia, ca nu le placea ailalta, ca nu-i placea sa se realizeze proiectul ala(x) pentru Gala, ca nu-i placea sa se realizeze proiectul celalalt(y), ca nu-i placea nici proiectul (z) sa se realizeze pentru Galati si uite asa li se vor scurge ochii catre Braila.

  PDL-isti locali, mafioti, tradatori, PNL-isti locali, mafioti, tradatori, PSD-isti locali, mafioti, tradatori, galateni tradatori, cu dintr-astia e plin Galatiul.

  Galati = nimic
  10
  13
  Raportează
 • postat de Galatiul plin de tradatori
  Marți, 16 Ianuarie 2018 19:40
  85.93.218.***
  Veti vedea cat de repede isi vor da seama galatenii de prostia pe care au facut-o sustinand proiectul construirii podului de la Braila, in locul unui proiect de traversare a Dunarii aici la Galati.

  Realitatea a aratat, a demonstrat ca peste tot in lume, unde s-au realizat astfel de proiecte mari acolo, langa obiectivele construite zonele s-au dezvoltat, nicidecum orasele dimprejur. Fiindca asa cum s-a vazut peste tot in lume, chiar si in Romania investitiile si dezvoltarea a avut loc langa obiectivele realizate, deci orice s-ar investi, chiar si o simpla benzinarie va fi construita langa pod, in zona podului, nicidecum in Galati. Nu vine nici draq sa investeasca in Galati fiindca se construieste pod la Braila. Tot se va investi in Braila, marile investitii se vor duce in Braila si astfel galatenii isi vor fi dat inca un pumn in plex singuri...Dar asa se intampla cand cocalarimea asculta de lozincile propagandistice ale unora care intotdeauna au luptat contra Galatiului. Nu ati vrut tunel pe sub Dunare la Galati, dar o sa vi se scurga ochii privind inspre Braila si uitandu-va aiurea spre Braila cum orasul vecin se va moderniza, iar Galatiul va ramane in continuare o fundatura, o spelunca, toti ocolindu-ne acum cu atat mai mult fiindca drumul european de la trecere bac Galati nu va mai fi tranzitat, practicabil.

  Sa fiti sanatosi galateni cu ifosele voastre de cocalari ambulanti care niciodata nu ati vrut sa se construiasca nimic in Galati ca apoi sa va puteti smiorcai voi intr-un mod lamentabi ca nimic nu se schimba in Galati. Problema, infectia, puroiul, buba e la galateni si nu la altii. Dar cand Galatiul e populat numai cu cocalarimea a carui creier nu e aerisit deloc, stand pititi ca ghizuroii in cazemate si in dughene neaerisite unde nu vi se oxigeneaza creierii deloc. Cand voi nu vedeti in fata voastra decat A! Aa! Garaj! Garaj! Gunoiul de dugheana sa mi-l apar de civilizatie! Civilizati-va naibii odata ca o sa vi se tot scurga ochii spre alte orase care-si realizeaza, care-si construiesc proiecte grandioase ca acesta. Galatiul asta e plin de tradatori de oras.

  Multi cocalari in orasul nostru adusi de pe alte coclauri. Galatiul asta e blestemat sa ramana o fundatura mizerabila. Braila va avea si pod, Braila va avea si aeroport...tot. Galatiul va ramane cu degetul in "gura", dar va fi mandru ca e plin de dughene imputite, fiindca numai cu asta e popvlat Galatiul, cu dihori care au tinut cu dintii de mizeria si de gunoiul lor si care s-au impotrivit oricarui proiect grandios ce s-a vrut a se construi in Galati. Asta ati votat, asta aveti.

  Pentru pod se vorbeste de 500 milioane de euro, iar pentru tunel parca se vorbea de 250 milioane de euro.
  "Bravo" galateni. Mars cu voi, afara din oras, tradatorilor. Cocalari de 2 bani ce sunteti. Si apoi va intrebati de ce viitorul acestui oras Galati e destinat la mizerie si mocirla.
  8
  20
  Raportează
 • postat de Domnule Dragomir Stefan ,
  Marți, 16 Ianuarie 2018 17:54
  89.137.225.***
  probabil ca cei care administreaza bacurile , si-au cumparat deja terenuri , in zonele unde urmeaza sa se faca expropieri.
  Baieti destepti.
  Ca asa-i in tenis.
  2
  19
  Raportează
 • postat de dragos
  Marți, 16 Ianuarie 2018 16:10
  5.2.209.***
  care premier???
  6
  6
  Raportează
 • postat de galateanca nemultumita
  Marți, 16 Ianuarie 2018 15:26
  5.13.129.***
  Pacat ca dl. Tudose a fost obligat sa demisioneze. Era pus pe facut treaba buna. Chiar eram bucurosi ca avem in sfarsit un Prim-ministru cu sange in instalatie caruia nu-i este frica. A fost sacrificat ca sa ramana la conducerea unui minister de interne o agramata care nu pricepe nimic si care nu a avut nici o initiativa pentru imbunatatirea activitatii ministerului. Nu este ascultata, respectata nici de proprii subordonati. E prea mare palaria pt.ea. Intr-o tara civilizata, democratica ministrul de interne isi dadea demisia de onoare de-a doua zi dupa scandal.
  12
  23
  Raportează
 • postat de Terente
  Marți, 16 Ianuarie 2018 15:23
  86.34.180.***
  Multi habarnisti comenteaza in van, preamarind un proiect ce va face Galatiul "statia terminus" ... Poate deloc intamplator asemanarea cu cartea cu acelasi nume a lui Kafka, unde deziluzia , frustrarea si neputinta isi dau trist si funest , mana. Oricum, paradoxul nu tine loc de creier, dupa cum constiinta nu are nevoie de avere pt. a se releva ; asa si cu laudele ce vin neincetat pe adresa acromegalicului premier deja istorie...Ca galatean nu pot intelege cum de s-a ajuns ca din acest oras sa ridicam osanale unui proiect din vecini, cum de nu mai suntem capabili de nimic, cum de ne-a ajuns tara toata din urma? Si ne-a si intrecut...Mi-e rusine !
  7
  18
  Raportează
 • postat de ANTI MAFIA
  Marți, 16 Ianuarie 2018 13:31
  95.76.32.***
  Domnule Tudose , tot respectul si toata consideratia ! Nu doar pentru asta !
  19
  30
  Raportează
 • postat de Vaida
  Marți, 16 Ianuarie 2018 10:42
  91.208.234.***
  Noi n-avem nevoie sa racordeze podul cu Galatiul.
  Noi vom avea tunelul pe sub Dunare. Sa se racordeze ei la noi nu noi la ei.
  28
  24
  Raportează
 • postat de julien
  Marți, 16 Ianuarie 2018 09:51
  79.115.221.***
  avem tunel,e bine sa avem si un pod,poate doua.
  19
  13
  Raportează
 • postat de Mai vorbim in ... 2060 !!!
  Marți, 16 Ianuarie 2018 09:08
  77.111.244.***
  ,, Potrivit conducerii CNAIR, durata de derulare a proiectului va fi de 48 de luni - 12 luni proiectarea, 36 de luni execuţia efectivă. ''
  Foarte bine si frumos dar ... INCEPAND CU CE DATA ???!!! :)))

  As vrea sa pun pariu dar nu pot...pentru ca ma grabesc...ca , si peste alti 40 de ani de acum incolo ...tot la fel de frumos se va planui construirea unui pod peste Dunare aici, in zona orasului nostru, Galati...
  12
  55
  Raportează
 • postat de SC
  Marți, 16 Ianuarie 2018 07:38
  85.186.206.***
  Doamne, sper sa se finalizeze ! Astept de 40 deani asta!
  Daca intradevar se realizeaza, Tudose, ma inclin!
  17
  55
  Raportează
 • Marți, 16 Ianuarie 2018 07:27
  5.13.159.***
  Singurul PREMIER din ultimii 30 de ani care in mod concret a pus BAZA dezvoltarii infrastructurii zonei Braila- Galati, in conexiune cu Constanta, Tulcea si Vrancea. Este de apreciat efortul si sacrificiul domniei sale pentru a pune intr-un scurt rastimp toate elementele ce au condus la semnarea CONTRACTULUI de REALIZARE a PODULUI peste Dunare. Nu intamplator PREMIERUL Japoniei se afla de azi in vizita de lucru in TARA NOASTRA.
  Japonezii si cu italieni,i cu mana de lucru romaneasca - vis-a vis de investitiile in zona noastra promise- vor face acest POD al trei-lea ca marime in Europa.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu sa fie mai bine pentru noi si pentru urmasii nostrii. Bacul va ramane ca solutie alternativa si sa nu se teama cineva ca se desfiinteaza. Vor mai scadea pretul traversarii si chiar pot devine competitivi.
  19
  65
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 16 Ianuarie 2018 05:12
  5.13.168.***
  Pe ultima suta de metri a guvernului Tudose ,bun si asa ,oare noul primministru nu-l muta mai aproape de Teleorman ,din pacate se poarta in Romania ......
  11
  51
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.