Încasările ANAF, rămase mult în urmă

Încasările ANAF, rămase mult în urmă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Ionuţ Mişa, a declarat că anul 2018 va fi unul dificil din punct de vedere al încasărilor, pentru creşterea gradului de colectare fiind necesară o creştere a informatizării.

"Anul 2018 va fi un an dificil din punct de vedere al încasărilor, pentru că programul de încasări este foarte în urmă. Probabil vor fi şi alte modificări care vor suplimenta planul de încasări şi atunci cred că este foarte important să ne uităm mult mai atent la componenta de IT. M-aş bucura ca fiecare dintre dumneavoastră să încerce să utilizeze programul IT cât mai bine, să încerce să descopere celelalte structuri, celelalte componente. O să iniţiem un proces de instruire pentru fiecare program informatic, astfel încât (...) să puteţi transmite informaţii cât mai precise, cât mai utile, cât mai rapid", a declarat Mişa, prezent la o acţiune a Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Iaşi.

Totodată, şeful ANAF le-a cerut colegilor săi să pună "accent mare pe partea de asistenţă a contribuabilului". El a atras atenţia că mai există "sincope" şi "răspunsuri" "destul de mult diferite" la aceeaşi întrebare.

Citit 1851 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.