Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fiscul intenţionează să mediatizeze cei mai buni plătitori de taxe şi impozite prin publicarea unei "liste albe" a acestora, potrivit Planului de măsuri pentru eficientizarea colectării veniturilor la Bugetul general consolidat.
La capitolul "Sprijinirea conformării la plata obligaţiilor fiscale", se menţionează că ANAF va iniţia modificarea legislaţiei în vederea reglementării prin Codul de Procedură Fiscală a posibilităţii publicării unei "liste albe" a contribuabililor buni plătitori, de o manieră similară cu cea a publicării listei contribuabililor care înregistrează obligaţii restante de plată.
Alte acţiuni pentru încurajarea conformării la plată vizează acordarea de facilităţi fiscale pentru bunii plătitori. Facilităţile urmează să fie acordate după realizarea unui studiu de impact pe acest subiect.
Cât priveşte eşalonarea la plata datoriilor, se are în vedere implementarea unui sistem de supraveghere a debitorilor de către ANAF cu privire la respectarea planului de restructurare fiscală.

Citit 1159 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2019 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.