”Perseus” a plecat spre Mangalia

”Perseus” a plecat spre Mangalia

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Cel mai mare spărgător de gheaţă al AFDJ Galaţi, "Perseus", a plecat spre Şantierul Naval Damen Mangalia, săptămâna trecută, unde va sta timp de 24 de luni, pentru lucrări de modernizare şi remotorizare. Contractul semnat între AFDJ şi Damen Mangalia are o valoare de 50,4 milioane de lei şi echivalează cu prelungirea duratei de viaţă a navei "Perseus" cu cel puţin 20 de ani, pe baza unui proiect realizat de Ship Design Group Galaţi.

Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi şi Damen Shipyards Mangalia au semnat, la Galaţi, contractul de remotorizare şi retehnologizare a navei Perseus, cel mai mare spărgător de gheaţă al României şi navă-fanion a flotei maritime naţionale. Contractul are o valoare de 50,4 milioane lei fără TVA (circa 10,6 milioane de euro) [detalii]

Citit 1731 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 11:54

2 comentarii

 • postat de DOMNUL PANAIT Luni, 29 Iulie 2019 07:47 86.34.187.*** Link la comentariu
  1
  0

  IC , mai viziteaza un pic bancile scolii poate se mai prinde ceva gramatica !!

  Raportează
 • postat de IC Joi, 25 Iulie 2019 05:19 5.13.230.*** Link la comentariu
  3
  0

  S-a comandat ,in mijocul lunii iulue , gheata pe Dunare si zapada pe maluri ,ca doara-i cel mai mare si mai puternic remocher -spargator de ghiata ,de pe Dunarea maritima (asa se vede in foto )?

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro