Societăţi cu participare străină

Societăţi cu participare străină

Internet
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În anul 2018, în judeţul Galaţi au fost înmatriculate 41 de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris, reprezentând 0,72 la sută din totalul societăţilor comerciale cu participare străină înregistrate în ţară, potrivit datelor prezentate de Prefectura Galaţi. Valoarea capitalului social total subscris a fost de 392.200 de lei, adică 86.014 euro. Faţă de 2017, numărul societăţilor comerciale cu participare străină la capitalul social subscris înmatriculate în judeţul Galaţi a scăzut anul trecut cu 26,8 la sută.

Citit 592 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro