Creşteri ale preţului locuinţelor

Creşteri ale preţului locuinţelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Preţul locuinţelor a crescut cu 1,7 la sută în zona euro şi cu 1,6 la sută în Uniunea Europeană, în trimestrul al doilea din 2019, comparativ cu precedentele trei luni, în România fiind înregistrat tot un avans de 1,6 la sută, potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistică (Eurostat). În perioada aprilie - iunie 2019, în toate statele membre au crescut preţurile locuinţelor, cel mai semnificativ avans fiind raportat în Letonia (5,6 la sută), Luxemburg (5,1 la sută) şi Cipru (4,2 la sută).

Citit 532 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 19:10

1 comentariu

 • postat de Observator Miercuri, 09 Octombrie 2019 10:21 82.79.132.*** Link la comentariu
  0
  3

  Cum Doamne iartă - ma sa crească, când, la finele anului trecut, specialiștii vieții, susțineau prin toată mass-media ca preturile sunt în scădere, iar la finalul lui 2019,vom regăsi scăderi ale prețului la locuințe de pana la 25%!!!
  Ori economia este pe dos la noi, ori specialiștii nu sunt chiar specialiști!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro