Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Deşi ar fi trebuit ca, în acest moment, contribuţia pentru fondurile de pensii administrate privat - Pilonul II să fi atins pragul de 6 la sută, şi pentru 2020 se păstrează acelaşi procent ca în 2018 şi 2019, de 3,75 la sută. La nivelul anului 2017, procentul a fost de 5,1 la și a scăzut la 3,75 la sută pentru 2018, procentul fiind utilizat și pentru acest an.
Ministrul Finanţelor a declarat la sfârşitul anului trecut că are în vedere creşterea procentului pe care să-l achite salariaţii către fondurile de pensii administrate privat, fără să scadă însă contribuţia de la Pilonul I. Asta ar însemna un procent mai mare de 25 la sută achitat de angajaţi pentru cota de asigurări sociale. 

Citit 693 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2020 17:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro