Sesiuni de informare la ADR Sud-Est. Calendar

Sesiuni de informare la ADR Sud-Est. Calendar
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud - Est, în calitate de organism intermediar, anunță că va organiza începând de luni, 10 februarie, sesiuni de informare pentru potențialii beneficiari cu privire la apelul de proiecte lansat în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Concret, sesiunile vor viza axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale, prioritatea de investiții 8.1 – investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate, promovând incluziunea socială prin accesul la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunităţi, obiectivul specific 8.1 – creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, precum și operațiunea B – centre comunitare integrate.

Întâlnirile vor debuta luni, la sediul ADR Sud - Est din Brăila, urmând a continua în toată regiunea și se vor încheia în data de 20 februarie, ora 11,00, la sediul Consiliului Județean Galați, din strada Eroilor nr. 7, sala nr. 1.

Calendarul poate fi consultat pe website-ul agenției, la adresa http://www.adrse.ro.

Citit 1451 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2020 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.