Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Şantierul Naval Damen Galaţi a venit în sprijinul comunităţii cu o donaţie de 50.000 euro pentru sectorul medical gălăţean, atât de încercat în această perioadă în care se fac toate eforturile pentru stăvilirea extinderii epidemiei de coronavirus.
Ajutorul vine în cadrul unui proiect mai amplu - "Galaţi în siguranţă" - derulat de Fundaţia Comunitară Galaţi. "Donaţia vine în sprijinul unor nevoi extrem de importante ale spitalelor din Galaţi şi priveşte achiziţionarea unui ventilator mobil în valoare de 10.649 de lei (22.000 de euro) pentru secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţe "Sf.Apostol Andrei". De asemenea, alături de acest ventilator, două aparate EKG vor ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase "Sf.Cuvioasă Parascheva". Restul sumei cu care Damen sprijină Fundaţia Comunitară Galaţi în proiectul "Galaţi în siguranţă" va fi utilizată pentru achiziţia de echipamente de protecţie pentru personalul medical şi dezinfectanţi", ne-au declarat reprezentanţii SN Damen Galaţi.
"În această donaţie nu este vorba doar de 50.000 de euro. Este vorba de 50.000 de şanse ca noi toţi să trecem împreună prin încercările acestei zile", au mai arătat iniţiatorii acestui proiect. Programul "Galaţi în siguranţă" este menit să aducă laolaltă resurse ale comunităţii, în vederea gestionării cât mai eficiente a crizei provocate de COVID-19.

Citit 686 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2020 00:33

1 comentariu

 • postat de Cactus Miercuri, 25 Martie 2020 10:36 86.34.180.*** Link la comentariu
  1
  2

  Nu trebuia sa se faca nici o donatie , ametitilor si marlanilor care au dezavuat aceasta firma prestigioasa. Aduceti-va aminte ce porniti au fost tractoristii acestui oras, atunci and Damen primise contractul de constructie pt. nave militate necesare Marinei Romane!
  Ma rog, aici se vede caracterul de sluga al galateanului de rand.
  In alta ordine de idei, dar in acelasi laitmotiv al donatiilor venite din partea marilor societati, asteptam cu nerabdare raspunsul pe acelasi acorduri din partea beneficiarului contractului de constructie corvete, nici mai mult nici mai putin decat Naval Group!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.