Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) anunță că din cele 53.190 de cereri introduse în aplicație de la demararea programului IMM INVEST Romania, au fost analizate un număr de 47.896 de cereri (reprezentând 90 la sută din total), formulate de 37.089 de IMM-uri înregistrate în aplicația www.imminvest.ro.

Un număr de 20.139 de solicitări au fost transmise la bancă (43,56 la sută), pentru aproximativ 26.000 de cereri au fost necesare clarificări, iar 49 de solicitări au fost respinse pentru că nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate ale programului. Un număr de 4.519 cereri urmează să intre în analiză. Aplicația va rămâne deschisă până la finele lui 2020, având un plafon alocat de 15 miliarde de lei.

Potențialii beneficiari pot consulta în continuare ghidul de completare a cererii on-line și să vizualizeze modelele de completare a diferitelor tipuri de declarații, înainte să demareze procedura de înscriere. Acestea sunt postate alăturat listei de Întrebări Frecvente, publicate pe site-ul www.fngcimm.ro și pe pagina de Facebook a Fondului de Garantare.

 
Citit 602 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2020 23:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro