Transportatorii din judeţ nu respectă orarul şi normele sanitare

Transportatorii din judeţ nu respectă orarul şi normele sanitare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ședința ordinară on-line a Consiliului Județean (CJ) de marți, 30 iunie, au fost aprobate nouă hotărâri, dintre care menționăm "Raportul referitor la stadiul realizării măsurilor din Planul de menţinere a calităţii aerului în judeţul Galaţi, 2019-2023".

Totodată, au fost modificate două hotărâri mai vechi privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind realizarea obiectivului de investiţie "Amenajare rampă stocare temporară deşeuri menajere" amplasată la Spitalul de Pneumoftiziologie Galaţi, dar și aprobarea proiectului tehnic privind realizarea obiectivului de investiţie "Consolidare şi modernizare Corp E - Bucătărie" de la aceeași unitate spitalicească gălățeană.

Interpelat, pe final, cu privire la unele sesizări privind nereguli în activitatea unor operatori de transport persoane pe rute intrajudețene, președintele CJ, Costel Fotea, a admis că, din verificările efectuate, aspectele reclamate se confirmă, atât în ceea ce privește respectarea distanței sociale și a protecției călătorilor, cât și cu privire la orarul curselor regulate. "Sperăm ca Guvernul să rezolve prin ordonanță astfel de situații, pentru ca apoi și noi, în cadrul procedurii de desemnare a operatorilor de transport, să le trecem în caietul de sarcini. Transportatorii trebuie să înțeleagă că nu s-au privatizat și drumurile județene", a mai precizat președintele Costel Fotea.

Citit 2668 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2020 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.