Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Banca Naţională a României (BNR) va lansa în circuitul numismatic, din 11 iunie, o monedă din alamă pentru colecţionare cu tema ''Campionatul European de Fotbal 2020'', informează banca centrală. Aversul monedei prezintă o compoziţie grafică ce face trimitere la jocul de fotbal, valoarea nominală inscripționată fiind de ”50 bani”. Reversul monedei redă în centru o minge de fotbal și inscripţia în microtext "Campionatul European de Fotbal". Monedele din alamă pentru colecţionari vor fi ambalate separat, în capsule de metacrilat transparent și vor avea un preț de 10,00 lei, exclusiv TVA.

Citit 374 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iunie 2021 22:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro