Granturile HoReCa, până pe 20 iulie

Granturile HoReCa, până pe 20 iulie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Firmele gălățene din domeniul HoReCa ce au suferit pierderi financiare, în cursul anului trecut, din cauza pandemiei de Covid-19, mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a solicita granturile puse la dispoziție de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT). Granturile pot acoperi 20 la sută din pierderile suferite în 2020, dar nu mai mult de 800.000 de euro pentru fiecare solicitant. Formularul de înscriere este activ din 29 iunie, ora 10,00, timp de 22 zile calendaristice de la demararea înscrierii, până la ora 20,00 a ultimei zile de înscriere, precizează Ordinul MEAT 1.019/2021, publicat în Monitorul Oficial nr. 627/2021. Astfel, înscrierile se vor putea face până pe data de 20 iulie 2021, inclusiv, la ora 20,00. Termenul ar putea fi însă prelungit, potrivit ordinului MEAT, dacă bugetul nu se epuizează în acest interval de timp. Pe site-ul Ministerului Economiei există și un tutorial video cu informații utile pentru folosirea aplicației pentru înscriere.

Citit 825 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iulie 2021 22:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro