Sute de locuri de muncă disponibile în străinătate

Sute de locuri de muncă disponibile în străinătate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 580 de locuri de muncă, informează Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe locuri de muncă în străinătate sunt oferite în Germania (396) pentru poziţiile de tăietor de carne şi lucrător în producţie; vopsitor industrial; sudor carbon/oţel inoxidabil; sudor aluminiu; muncitor în construcţii de acoperişuri; măcelar; şofer de camion; şofer de camion/maşină de mare tonaj pe distanţe lungi; stivuitorist; lucrător în depozit; lucrător construcţii acoperişuri şi spaţii interioare; şofer profesionist.

În Norvegia sunt disponibile 83 de locuri de muncă pentru poziţiile de coafor/frizer; peisagist şi pietrar; instalator ventilaţie; medic; tâmplar; programator CNC; şef departament de Ştiinţe Fizice Aplicate; cercetător principal; lucrător în producţia de crabi; tinichigiu auto; mecanic auto; mecanic motociclete; zidar/faianţar.

În Olanda sunt vacante 65 de locuri de muncă pentru culegător pere; culegător mere şi pere; culegător flori; legumicultor; lucrător în ferma de vaci; culegător ciuperci; culegător căpşuni.

Totodată, 14 locuri de muncă sunt anunţate în Danemarca pentru dezvoltator backend; muncitor în producţie (manipulant mărfuri); digital marketing project lead (specialist marketing proiecte digitale); product owner; dezvoltator software full-stack. În Irlanda sunt vacante 10 locuri de muncă pentru şofer vehicul greu de transport marfă.

Alte șapte locuri de muncă sunt disponibile în Polonia, patru în Spania și unul în Belgia. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot obține mai multe detalii pe site-ul www.anofm.ro.

Citit 1985 ori Ultima modificare Joi, 19 August 2021 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.