Nimic nou pe "frontul" AJOFM

Nimic nou pe "frontul" AJOFM
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Oferta locurilor de muncă declarate oficial vacante în Galați este, în continuare, destul de subțire. În evidența AJOFM sunt înregistrate 320 de posturi vacante, pentru 35 de ocupații. O treime dintre ele este reprezentată de cele 100 de locuri de ucenic puse la dispoziție, de câteva luni, de Combinatul Siderurgic Liberty. Situația este neschimbată și în ceea ce privește ofertele cele mai consistente cantitativ: 35 de agenți securitate, 50 de agenți servicii client și 30 de confecționeri-asamblori articole textile. Concluzionând, pentru "restul lumii" au mai rămas cu puțin peste 100 de locuri.

Citit 422 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 00:59

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Joi, 25 Noiembrie 2021 09:35
  5.13.200.***
  Luind in considerare costul vietii... pai orice venit lunar sub 4000 Ron NET... reprezinta o jignire si o pierdere de timp! De nevoie te vinzi mai ieftin dar nu merita dupa o varsta! Daca vrei si familie adio!
  0
  3
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro