Autocompactoare pentru colectare și transport deșeuri

Autocompactoare pentru colectare și transport deșeuri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În cadrul unei proceduri de achiziții publice (licitație deschisă) recent lansate în SEAP/SICAP, Consiliul Județean (CJ) Galați are nevoie de furnizarea de echipamente de colectare și transport deșeuri, punere în funcțiune, instruirea personalului de exploatare al achizitorului, cât și de asistență tehnică pentru întreținere și reparații în perioada de garanție. Toate acestea sunt necesare în cadrul proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Galați” (SMID), finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM ) 2014 – 2020, Axa prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor.

Valoarea contractului lansat spre ofertare în Sistemul Electronic de Achiziții Publice este estimată la circa 10,87 milioane de lei, fiind vorba, mai exact, de 17 autocompactoare de diverse dimensiuni, dintre care zece pentru mediul rural, cinci pentru municipiul reședință de județ și câte unul pentru orașele Berești și Târgu Bujor.

Durata acestui contract este prevăzută a fi de opt luni, iar criteriul de atribuire este ”cel mai bun raport calitate-preț”, în cadrul căruia componenta financiară are o pondere de 60 la sută. Operatorii economici interesați trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani (calculați până la data-limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare obiectului contractului, în valoare cumulată de cel puțin zece milioane de lei, la nivelul a maximum patru contracte. Ofertele acestora sunt așteptate până cel târziu luni, 16 mai.

Citit 1093 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2022 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.