Ziua Națională a Contabilului Român, marcată și la Galați

Ziua Națională a Contabilului Român, marcată și la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) marchează miercuri, 13 iulie, cea de-a XVIII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român.

La Galați, această zi importantă pentru profesia contabilă va fi în centrul unui eveniment special ce se va derula în Aula ”Virgil Madgearu” a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Galați, str. N. Bălcescu 59-61, începând cu ora 10,00. Acțiunea se va desfășura sub sloganul ”Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!” și este organizată de CECCAR – Filiala Galați în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați. De asemenea, partener media al evenimentului este și ziarul ”Viața liberă”.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai partenerilor instituționali ai profesiei contabile, fie că ne referim la autorități de reglementare, reprezentanți ai mediului de afaceri sau ai mediului educațional și administrativ. Împreună cu aceștia, profesioniștii contabili vor dezbate, în panel, tema evenimentului: ”Business... reloaded. Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor”.

Ziua Națională a Contabilului Român va reprezenta și un prilej de a evidenția în mod public rezultatele muncii experților contabili și contabililor autorizați, premiindu-i pe cei mai performați dintre aceștia în cadrul Topului local al membrilor CECCAR.

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), înființat în urmă cu peste 100 de ani, este singurul organism profesional din România care acordă calificările de expert contabil și contabil autorizat.

Citit 852 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2022 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.