„Luna declarației unice”, la Fisc

„Luna declarației unice”, la Fisc
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu lista seminariilor web care se vor desfășura în luna aprilie. Preponderent, acestea sunt dedicate completării declarației unice, al cărei termen de depunere este 25 mai 2023. Se va discuta despre tratamentul fiscal, completarea și depunerea declarației unice de către persoanele fizice care obțin venituri din activități independente, drepturi de proprietate intelectuală, activități sportive, contracte de închiriere în lei și valută, investiții, profesii liberale.

Durata webinariilor este de două ore. Înscrierea este facilă, direct pe portal, și se poate efectua până la data şi ora începerii acestora, în limita locurilor disponibile.

Seminariile web vor fi organizate de fiecare dintre cele opt regionale ANAF din țară. Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați va organiza, prin AJFP Tulcea, seminarul cu tema "Completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice pentru veniturile din activități independente". Evenimentul va avea loc pe 10 aprilie, începând cu ora 10,00.

Citit 775 ori Ultima modificare Joi, 30 Martie 2023 07:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.