Fermieri gălățeni, instruiți de ITM

Fermieri gălățeni, instruiți de ITM
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați a organizat, la sediul instituției, o instruire cu angajatorii din agricultură și domeniul de creștere a animalelor și păsărilor. Temele dezbătute au avut în vedere clarificarea unor aspecte în ceea ce privește modul de interpretare și aplicare a prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă și al relațiilor de muncă.

Conform ITM Galați, la eveniment au participat 30 de persoane din domeniul securității și sănătății în muncă și al relațiilor de muncă de la cele 60 de societăți invitate.

În domeniul securității și sănătății și supravegherii pieței s-au prezentat prevederi legale referitoare la: autorizarea societăților agricole, protecția sănătății lucrătorilor care pot fi expuși unui potențial risc cauzat de atmosferele explozive, transportul, depozitarea și utilizarea substanțelor chimice periculoase, mentenanța echipamentelor de muncă, echipamentul individual de protecție specific activităților agricole, precum și cerințele legale referitoare la acesta.

În domeniul relațiilor de muncă, s-au prezentat prevederile legale referitoare la munca nedeclarată și utilizarea zilierilor.

Citit 567 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2023 10:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.