Furnalul 4 de la Combinat a fost oprit!

Furnalul 4 de la Combinat a fost oprit!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Furnalul 4 de la ArcelorMittal Galaţi a fost oprit joi seară după producerea unui incident. Purtătorul de cuvânt al administraţiei ArcelorMittal a confirmat această informaţie, precizând că este vorba despre o scurgere de cocs, în urma căreia nu s-au înregistrat răniţi.

„Un incident tehnic s-a petrecut joi seară, în jurul orelor 19,30, la Furnalul nr. 4 de la ArcelorMittal Galaţi, când o cantitate de cocs s-a scurs pe platformă. Niciun salariat nu a fost rănit”.

„Furnalul a fost oprit în condiţii de siguranţă, iar în acest moment efectuăm lucrări de curăţenie în zonă, pentru a evalua timpul necesar reparaţiei”, a declarat Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal Galaţi.

Dumitrescu a precizat că nu poate face referiri legate de valoarea pagubelor şi nici la încărcarea furnalului în momentul producerii incidentului.

Surse din cadrul Combinatului susţin că incidentul tehnic s-ar fi produs după ce o zonă cu zidărie a furnalului a cedat, iar bucăţi incandescente şi solide de cocs ar fi căzut în acea zonă.

Citit 1081 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.