De ce se distruge asfaltul proaspăt pus?

De ce se distruge asfaltul proaspăt pus?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Surprins ca şi noi, primarul Dumitru Nicolae a verificat, ieri, motivul intervenţiei *

Ieri, în jurul orei 11.00, pe strada Portului, un utilaj greu spărgea asfaltul de pe şosea, vizavi de Parcul de Soft şi Hotelul Mercur. Cum asfaltul – neted ca în palmă – abia fusese pus toamna trecută, de Vega, după ce firma lucrase la reţeaua de apă şi canalizare – prin programul ISPA – normal că o lucrare care să distrugă acum şoseaua este de mare mirare!

Aşadar, cu mirare, l-am întrebat pe primarul Dumitru Nicolae – aflat, ieri, la Parcul de Soft,  la o acţiune – de ce se distruge asfaltul pus de nici măcar un an? Edilul nu ştia despre ce este vorba, însă a mers cu noi la faţa locului, pentru a afla misterul (FOTO 1 şi 2).

Aici, deja utilajul care spărsese asfaltul părăsise locul faptei, însă bucăţile mari, de bitum, stăteau mărturie a lucrării. Care lucrare, de altfel, era perfect asumată de firma „A Plus K”, aşa cum scria şi pe panoul montat de lucrătorii din zonă. „Este vorba despre o avarie la conducta de termoficare”, ne-a lămurit primarul, privind a pagubă spre aburii care ieşeau din pământ…

Într-adevăr, de la Apaterm, am aflat ulterior că este vorba despre realizarea unei reparaţii capitale a unei conducte de agent termic primar, aparţinând SC Electrocentrale. Păi, dacă tot n-avem căldură, se poate spune că n-avem nici noroc.

Citit 2226 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.