Tinerii întreprinzători, uniţi

Tinerii întreprinzători, uniţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tinerii afacerişti din Galaţi şi din zona de sud-est a ţării s-au reunit în cadrul unei structuri independente care are drept scop principal susţinerea, apărarea, promovarea şi reprezentarea intereselor lor patronale, economice şi sociale.

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, regiunea Sud-Est (PTIR-SE), înfiinţat oficial ieri, îşi propune să stimuleze şi să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor, asigurând accesul acestora la cunoştinţele legate de funcţionarea socio-economică a întreprinderilor, elaborând politici destinate tinerilor în general şi tinerilor întreprinzători în special.

PTIR-SE este afiliat la Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România şi la Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

„Facem o invitaţie publică tinerilor întreprinzători din Galaţi, Brăila, Vrancea, Buzău, Tulcea şi Constanţa să ni se alăture. În acest moment avem 17 membri în cadrul structurii, dintre care şapte din Galaţi, patru din Buzău, câte doi din Brăila şi Constanţa şi câte unul din Focşani şi Tulcea”, declară preşedintele PTIR-SE, Radu Oprea.

Ieri, odată cu promovarea noii organizaţii, a fost făcut public şi primul proiect. Este vorba despre START-UP – Centre pentru Tineri. Obiectivul proiectului îl reprezintă facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a elevilor şi studenţilor, printr-o serie de acţiuni cu caracter inovator care vor conduce la creşterea şanselor de ocupare şi de dezvoltare a competenţelor personale şi profesionale ale acestora în scopul îmbunătăţirii tranziţiei de la şcoală la o viaţă activă.

Proiectul are şi rol de facilitare a comunicării şi informării atât cu grupul ţintă, cât şi la nivelul şcolilor, universităţilor, întreprinderilor şi a altor instituţii.

Citit 968 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.