Toţi consumatorii de energie electrică vor suporta o majorare a preţului cu cinci la sută

Toţi consumatorii de energie electrică vor suporta o majorare a preţului cu cinci la sută
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preţul reglementat al energiei electrice va fi majorat cu 5 sută până la sfârşitul lunii iunie atât pentru populaţie, cât şi pentru consumatorii industriali, iar Executivul menţine în memorandumul cu FMI calendarul de eliminare a tarifelor administrate la electricitate asumat de Guvernul Boc. "Vom implementa ajustarea convenită de 5 procente a tarifelor reglementate (la electricitate - n.r.) pentru consumatorii casnici şi industriali până la 30 iunie", se arată în memorandumul de politici economice şi financiare semnat de Guvern cu FMI, document obţinut de agenţia Mediafax. Procesul de renunţare la tarifele reglementate la energie electrică, cerut de FMI, va fi aplicat separat pentru consumatorii industriali şi pentru cei casnici. Pentru consumatorii industriali, preţurile regelementate vor începe să fie eliminate, în etape, din luna septembrie a anului în curs. Aceste tarife vor fi complet eliminate până la 31 decembrie 2013. Eliminarea preţurilor reglementate pentru consumatorii casnici va începe în 2013 şi va fi încheiată până în 2017.

Citit 1794 ori Ultima modificare Luni, 28 Mai 2012 15:55

5 comentarii

 • postat de mary
  Duminică, 03 Iunie 2012 09:21
  Deoarece suntem in plina inflatie. Dar cand valuta va inregistra din nou o scadere vor mai da preturile inapoi?! MAi VA!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitorul de panouri publicitare
  Marți, 29 Mai 2012 11:37
  Da banii pentru panourile publicitare de unce credeti ca vin ? de la mama ? daca aceste firme au membri de partid la conducere care trebuie sa vina cu contributii oare la ce va asteptati? Votati cu PDL, PSD, PNL sau PC si jaful va continua pana veti ajunge emigranti prin tari straine la mai bine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de VGL
  Marți, 29 Mai 2012 10:57
  Un proverb romanesc spune: ,,Desteptul promite si prostul trage nadejde,,I.C. chiar credeai ceva din promisiunile fara acoperire ale,,petrusilor,,?Mi-am dorit ca dupa 20 de ani sa vad un plan de guvernare cu1+1=2 dar.....vedem vesnica balacareala care lnca mai tine la:pensionarisi cei cumparati cu o punga(aurolac ptr 4 ani)
  MULT SPOR LA VOT!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de marian
  Marți, 29 Mai 2012 07:09
  creste inflatia se schimba guvernatorul
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu
  Marți, 29 Mai 2012 07:05
  Nu mai inteleg nimic . O data se spune ca pentru consumatorii casnici se majoreaza pretul cu 5% de la 1 iunie 2012 ,asa cum a semnat actualul guvern iar in final se spune ca ajustarea pentru consumatorii casnici incepe in 2013 ,asa cum a semnat guvernul Boc.Sa inteleg ca devansarea cu sase lui a acelei ajustari se datoreste partii liberale din coalitie , nu pot sa cred ca partea SOCIAL democrata ar face asa ceva populatiei. Una dupa alta promisiunile strigate,atunci cand erau in opozitie, pe toate vocile si ecranele, se dovedesc prafuri in ochii cetatenilor....ehei si cat mai este pana la toamna ........Asta sa fie guvernul promis a fi format in 30 de secunde de la ajungerea la putere a USL-ului? Obsev ca pentu unele ministere, 30 de secunde pot dura si cateva luni...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.