Steven Ausnit: Cine are ceva bani ar trebui să-i ţină în proprietăţi, acţiuni, aur şi cash

Steven Ausnit: Cine are ceva bani ar trebui să-i ţină în proprietăţi, acţiuni, aur şi cash
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei care au ceva bani în această perioadă nu trebuie să-i plaseze într-un singur loc, ci în proprietăţi, acţiuni, aur şi cash, a declarat Steven Ausnit, fiul fostului mare industriaş din perioada interbelică Max Auschnitt, într-o emisiune TV.

"Cine are ceva bani ar trebui să-i ţină în toate. Eu cred că este o prostie să ţii banii numai într-un singur lucru. Mai bine îi ţii în proprietăţi, în acţiuni, în aur şi în cash. Şi atunci, de obicei, dacă unul merge prost, celălalt merge mai bine. Dar criza asta este cam specială pentru că toate au căzut, cu excepţia aurului", a spus Ausnit.

Întrebat cât crede că va mai dura criza, el a spus că nu crede că ştie nimeni asta, nici măcar preşedintele SUA, Barack Obama.

"România depinde mult de Europa, pentru că de aici vin banii pentru multe lucruri. Deci dacă criza în Comunitatea Europeană o să fie serioasă, o să fie şi mai rău pentru România. N-am mai întâlnit niciodată în viaţa mea o criză atât de serioasă ca asta, n-am mai întâlnit nicio situaţie unde băncile au făcut atât de multe prostii şi unde valorile au căzut aşa mult", a mai spus fiul fostului mare industriaş.

Steven Ausnit, în vârstă de 88 de ani, a părăsit România în anul 1939 şi trăieşte în SUA, unde a dezvoltat şi vândut ulterior o afacere în domeniul ambalajelor.

Citit 1893 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.