Concurs pentru postul de director la Apele Române Galaţi

Concurs pentru postul de director la Apele Române Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Administraţia Naţională "Apele Române" a scos la concurs postul de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Galaţi. Concursul are loc pe data de 8 octombrie, iar bibliografia pe care candidaţii trebuie să o parcurgă este afişată pe site-ul www.apeprut.ro.
Până la desemnarea noului director, interimarul la conducerea SGA Galaţi este asigurat de inginerul-şef Aurica Ciornei.
Citit 5209 ori Ultima modificare Vineri, 21 Septembrie 2012 20:19

10 comentarii

 • postat de Cetateanu de la ape
  Luni, 24 Septembrie 2012 10:37
  De ce nu se fac inscrierile si nu se organizeaza concursul la Galati ? Simplu, ca sa nu se inscrie la concurs ori ce ingineri care au cunostinte de gestiunea si gospodarirea apelor si sa castige ala care trebuie sa fie numit director. Ce face PSD cu ministra PLUMB ce dracu nu gasiti voi unu-doi ingineri care sa se descurce mai bine ca Trambitasu va este frica de Cretu. Vai de capul vostru.Doi- trei ingineri foarte buni ii cunosc eu la voi in partid.De ce ca nu vrea NICA sau SACHIAN ca trebuie sa cotizeze la ei. Sa va ia DRAKU de GOLANI ca sunteti mai de ras decat TOADER si PDL lui si o sa ajungeti cat de curand ca ei .Atunci sa va vad.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gurita
  Duminică, 23 Septembrie 2012 13:31
  Corect ar fi daca cei responsabili respectiv Prefectura, ca reprezentant al Guvernului in teritoriu , ar inventaria cadrele de specialitate din acest sector de activitate, iar invita la discutii si ar analiza problema apelor din judetul Galati cu un program de actiune concret si la obiec iar cu o autoritate din domenia sa stabileasca care este cel mai competent pentru o astfel de functi.
  Ce propun ei cu un concurs ca asta este asa de aruncat praf in ochi asa ca sa fie.Sa vadeti cum castiga tot unu ca Trambitasu sau ca Caraghiulea sau Dobrea.Hai sa fim seriosi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de sa ma kk pe trambitasu
  Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 21:02
  sper sa fie unu mai bun decat un marlan obosit ca trambitasu care a cotizat si a fost numit di-rect-or.o nulitate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu de la Ape
  Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 20:54
  Destept golanul de Cretu directorul de la IASI el ce concurs o fi dat dar ceilalti trei directori tehnici.Vor sa arate ei ca sunt legisti.Toti patru sunt numiti de FLUTUR de la Suceava .Cred ca asa isi vor intari pozitile.
  Irigatule la Creier da si nume.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Irigatul la creier
  Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 17:49
  Director va fi un nene care era inginer sef de sistem la Tecuci. Saracii astia de la VL, au vayut si ei un anunt pe undeva si s+au grabit sa scrie, ca gaina la... Nici macar n+au habar unde e sediul Apelor Romane in Galati, au pus o poza de pe net... Sediul e undeva cu vedere la... balta, indiciu. Bai, la ce+i tineti pe redactorii astia care scriu de pe net? Care n+au habar ca la Galati, in mijlocul a doua rauri, un fluviu si patru+cinci lacuri si balti, Apele Romane au o biata sectie condusa de directia de la Iasi, care se poate lauda doar cu lacul Ciric, ca pe la Galati se scurg insa licitatii de diguri de milioane de euro pentru Vega si alti asemenea, ca pana acum SGA Galati a fost condusa de un pensionar (!!!) cu studii incomplete, fost politruc in armata, tovaras de stele cu Base, care n+au habar ca Apele Romane sunt marele absent din scandalul poluarii cu Prutul si Aapa Canal, care puteau face seriale despre golaniile cu apele in judetulin care se incaseaya cele mai mari taxe si amenzi in domeniu din toata Moldova de granita, de la ArcelorMittal si alti poluatori industriali... Nu, pe bune, la ce-i tineti pe redactorii astia de stiri proaspete de alaltaieri luate de pe alte site-uri? Dau frumos in poza ca au ochelari de intelectuali sau de ce?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Hidro-meteorolog
  Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 14:08
  Sa inteleg din cele citite ca director nu va fi un profesionist in domeniu? De fapt de ce ma mai mira aceasta situatie...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Apometru
  Vineri, 21 Septembrie 2012 20:15
  Nu conteaza cine castiga concursul, iese cine vrea PARTIDUL.
  Nu conteaza care partid, toader, dobre s.a., aceleasi nulitati...
  0
  0
  Raportează
 • postat de idem curiosul
  Vineri, 21 Septembrie 2012 19:00
  pai dobre, daca stii cine este pus deja...da-ne si noua informatia pretioasa..suntem curiosi nu de alta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Curiosul
  Vineri, 21 Septembrie 2012 18:52
  Chici cine este DIRECTOR la APE ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dobre
  Vineri, 21 Septembrie 2012 18:47
  NE LUATI DE PROSTI.SE STIE DIRECTORUL DE DOUA LUNI.
  NU AU RUPT GURA TARGULUI CU EL DAR TOT ESTE MAI BUN DECA AERIANUL DE TRAMBITASU.
  BIBILOGRAFIA AFISATA NU TI-O INSUSESTI NICI INTR-UN ANCUMSA TE BREGATESTI IN DOUA SAPTAMANI.
  NU SE INTELEGE CA DIRECTORUL ESTE PUS DE USL.
  SA VA FIE SI VOUA RUSINE!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.