Euromall Galaţi va fi inaugurat în vară

Euromall Galaţi va fi inaugurat în vară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lucrările la cel mai mare mall din Regiunea de Sud-Est au intrat în etapa de finalizare * Complexul comercial va fi inaugurat în vară şi va cuprinde 150 de magazine, un supermarket, o zonă de distracţie, restaurante şi cafenele * Peste 80 la sută din spaţii au fost deja închiriate *

Chiar şi pe timp de criză, Euromall Galaţi se dovedeşte a fi o bună afacere şi pentru dezvoltatori, dar şi pentru municipiu, dat fiind faptul că aduce o investiţie de aproximativ 50 milioane euro şi va asigura în jur de 3.000 de noi locuri de muncă. Demarate în toamna lui 2006, lucrările de construcţie au intrat în etapa de finalizare.

„Practic, construcţia este închisă pe exterior şi se lucrează acum la interioare. După ce vom încheia lucrările ce ţin de noi, chiriaşii vor mai avea la dispoziţie două, trei luni pentru a-şi finaliza amenajările personalizate. Astfel, estimăm că la sfârşitul acestei veri mall-ul va fi inaugurat”, ne-a declarat Robert Bucur, PR manager în cadrul dezvoltatorului Euromall Galaţi.

Acesta a precizat că pentru mai mult de 80 la sută din spaţii au fost încheiate contracte de închiriere. În acelaşi timp, reprezentantul Euromall a recunoscut că izbucnirea crizei financiare i-a determinat pe unii dintre potenţialii chiriaşi să devină mai reţinuţi:

„Toată lumea îşi poate da cu părerea despre o chestiune sau alta. Dar, când este vorba de dat nişte bani, lucrurile stau altfel. Pe fondul incertitudinilor care există, unii dintre potenţialii clienţi au devenit mai prudenţi. Asta a mai încetinit ritmul închirierilor, dar, după cum am arătat, cea mai mare parte din spaţii a fost contractată şi, cel mai probabil, vom avea cereri şi pentru celelalte”.

Oportunitate pentru retaileri

Reprezentantul Euromall a arătat că, fie şi pe fondul declanşării unei crize financiare, un proiect precum cel de la Galaţi merită să fie demarat.

„Un asemenea complex comercial răspunde unor nevoi. Dacă mai erau în zonă două mall-uri de acest fel poate că se ridicau nişte întrebări. Dar nici în Galaţi, nici în zonele limitrofe nu există ceva similar. Şi chiar dacă, poate, vânzările vor mai scădea, comercianţii tot vor avea aici o oportunitate importantă de dezvoltare a afacerii.

De altfel, sunt lanţuri de retaileri care dispun de finanţare proprie şi profită de scăderea preţurilor la produse pentru a-şi dezvolta afacerea şi a prinde un segment mai mare de piaţă”, ne-a explicat Robert Bucur.

La shopping, birjar!

Euromall Galaţi nu va fi doar cel mai mare complex comercial din Galaţi, dar şi cel mai mare mall din sud-estul României. Complexul va avea o suprafaţă totală de 50.000 mp, din care 24.000 mp vor fi închiriaţi.

Euromall Galaţi va include 150 magazine, un supermarket, farmacie, restaurante, cafenele, o parcare de 800 locuri. Importantă va fi şi zona de distracţii, căreia îi va fi rezervată un etaj întreg!

Vizitatorii vor avea la dispoziţie şapte săli de cinema, totalizând 1.500 locuri, un casino, precum şi o sală de biliard de 600 mp.

Printre mărcile de prestigiu ce vor avea magazine în Euromall Galaţi se numără Adidas, B&B collection, Cavaliere, Dees Cafe, Germanos, Jolidon, KFC, Kenvelo, Lee Cooper, Leonardo, Sephora, New Yorker etc.

Altfel spus, din vară, gălăţenii şi nu numai ei vor avea la dispoziţie un paradis al cumpărăturilor, dar şi unul al distracţiilor şi petrecerii timpului liber.

Citit 7152 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.