Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Sindicaliştii gălăţeni care au protestat săptămâna trecută la Bucureşti împotriva anunţatelor creşteri de tarife la gazele naturale au reuşit să determine Ministerul Economiei să înfiinţeze o comisie mixtă care să facă lobby în acest sens pe lângă Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional. Aşa cum s-a stabilit în urma protestului de miercurea trecută, săptămâna aceasta sindicaliştii din Chimie şi Petrochimie, alături de cei de la FSS Metarom (din care face parte Sindicatul Siderurgistul AMG), au avut o întâlnire cu ministrul Constantin Niţă şi cu reprezentanţi ai confederaţiei patronale CONPIROM. "S-a încheiat un acord de sprijin reciproc între sindicate, patronate şi factori guvernamentali, pentru a convinge Comisia Europeană şi FMI să amâne cu un an liberalizarea preţului la gaze, iar preţul să fie majorat în cuantum mai mic", a declarat purtătorul de cuvânt al Sindicatului Siderurgistul AMG, Vasile Crişan.

Citit 1514 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2013 18:32

5 comentarii

 • postat de kostas Luni, 30 Septembrie 2013 20:55 92.80.178.*** Link la comentariu
  0
  0

  S-a discutat si s-a ramas cu discutia.Gazele se vor scumpi de la 1oct cu 1%la casnici si 2%la societati comerciale.Guvernul pontea munte ca si celelalte guverne.Ceiese din pisica soareci mananca sau si minciuna este o vorba,desteptul promite si noi prostii tragem nadejde.
  Desteapta-te Romane-Trzeste-te Natiune!

  Raportează
 • postat de CAPITALISM DE TIP SUB,SUBMEDIOCRU Luni, 01 Iulie 2013 15:59 Link la comentariu
  0
  0

  ARC 2015 ESTE UN ESEC TOTAL ,CEL MAI MARE DIN TOATE

  Raportează
 • postat de Cobra-Galati Sâmbătă, 29 Iunie 2013 06:18 Link la comentariu
  0
  0

  Episodul continua la nivel inalt de aceasta data drept urmare prsedintele jucator cel cu sloganul anti siderurgie lansat la Tecuci si Ins Mare a Brailei declara "Romania nu are alta solutie decit exploatarea imediata a gazelor de sist".

  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI Vineri, 28 Iunie 2013 13:48 Link la comentariu
  0
  0

  SINDICALISTII CE AU PROTESTAT LA GUVERN SAPT TRECUTA SI CARE FAC PARTE DIN LISTA RUSINII SI A TRADARII SIDERURGISTILOR AU ONORAT COMANDA GUVERNULUI LA ORDINUL ADM ARCELOR MITTAL GALATI.SI NU PT GRIJA SIDERURGISTULUI CE DUPA DINAMITAREA FURNALULUI 1,OLD 2,etc A PLECAT IN FOSTUL TALENT POLL SI DE AICI IN ORDONANTA,CI DOAR PT JOCUL PUTERII -
  READUCEREA PE TAPET A TEMATICII SINGURA SALVARE EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST.

  Raportează
 • postat de un galatean Vineri, 28 Iunie 2013 13:42 Link la comentariu
  0
  0

  O fermă de sturioni din România, model pentru etiopieni: "E cea mai mare fermă din Europa"

  La marginea Timișoarei, în comuna Giarmata, se dezvoltă cea mai mari fermă de sturioni din România și una dintre cele mai mari din Europa. Pe o întindere de aproximativ două hectare, în 48 de bazine, sunt crescuți 20.000 de sturioni și 30.000 de păstrăvi somonați.

  Administratorul afacerii este Gerhard Buchert, care patronează și o firmă de construcții. Primele bazine le-a făcut în anul 2007. A folosit tehnologie din Germania pentru ferma de sturioni, iar 2010 a depus dosare pentru două proiecte europene, care au primit răspuns favorabil un an mai târziu. Primul proiect vizează creșterea intensivă a sturionilor și are o valoare totală de 36,2 milioane de lei, din care contribuția europeană este de 12,4 milioane de lei, scrie debanat.ro.

  Al doilea proiect privește extinderea fermei de sturioni și producția lor, are o valoare de 12,6 milioane de lei, din care 5,3 milioane sunt bani europeni.

  Acum, ferma de sturioni din Giarmata este cunoscută și dincolo de hotarele țării. "Nu vreau să insist mult pe acest subiect, dar ferma noastră e mai apreciată în afara țării decât în România. Au venit să vadă ferma oameni din Austria și din Germania. De altfel, nemții și austriecii catre au trecut pe aici afirmă că se profilează cea mai mai mare fermă de sturioni din Europa", ne-a declarat Buchert. Săptămâna trecută, el a primit o vizită mai exotică.

  "A venit o delegație din Etiopia, condusă de ministrul Comunicațiilor de acolo, Simon Bereket. El are relații multe în Germania, vorbește limba germană și astfel a aflat de afacerea noastră. Intenționează să facă mai multe ferme de sturioni în Etiopia și vrea să ia ca model chiar ferma de aici", a povestit Buchert.

  Un model demn de urmat si de orasul Galati (doar suntem orasul dintre ape).

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.