Ce părere au gălăţenii despre folosirea zgurii la lucrările pentru autostrăzi
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Ce părere au gălăţenii despre folosirea zgurii la lucrările pentru autostrăzi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată ce părere au gălăţenii despre folosirea zgurii la lucrările pentru autostrăzi:

Georgică Belu: "La noi nu se face nimic. S-a mai încercat pe ici, pe colo, dar fără mari rezultate. Cu zgura, nu cred că o vor folosi la autostrăzi, văd că mai mult pe la ţară se foloseşte ca să mai astupe drumurile. Dar nu va dispărea prea curând halda, pentru că acolo sunt cantităţi impresionante".

Grigore Mitache: "Halda de zgură ar trebui să dispară. Şi dacă se poate să o folosească la autostrăzi, nu ştiu ce anume îi împiedică. E o soluţie ieftină şi, în plus, o suprafaţă importantă de teren ar putea fi refăcută. Zgura ar dispărea, albiile râurilor ar fi salvate. Am avea numai de câştigat. Cine ştie, constructorii de autostrăzi poate nu sunt interesaţi să lucreze în folosul nostru".

Constantin Ionescu: "Chiar aşa, dacă pot să facă autostrăzi mai ieftine, de ce nu o fac? Să scoată şi tot fierul vechi de acolo, să lase în urmă un teren care să fie împădurit, să fie o perdea verde. Ar fi extraordinar".

Costel Burlacu: "Cum de ce nu vor zgură ca să facă autostrăzi mai ieftine? Din cauza comisionului. Dacă nu e comision, nu se bagă nimeni. Asta e explicaţia. Dacă nu iese nimic, nu fac nimic".

Marlena Apostol: "La noi e simplu. Nu se face nimic dacă nu e vorba de şpagă. Da, ar fi bine să construim autostrăzi ieftine, să avem costuri reduse. Sigur aici nu ieşea nimic, nicio şpagă şi de asta nu le convine soluţia. Ca la noi, la nimeni. Eu am lucrat în Combinat şi vă spun că, din punctul meu de vedere, acel spaţiu pe care se află halda ar trebui folosit la maximum şi apoi ce rămâne să fie acoperit cu pământ şi să se facă o pădure. Verde! Mult verde, că tot ne plângem că nu avem spaţii verzi".

Citit 1670 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2013 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.