Organigramă nouă la DGRFP Galaţi: La Finanţe dispar 10 la sută din posturi

Organigramă nouă la DGRFP Galaţi: La Finanţe dispar 10 la sută din posturi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce DGFP Galaţi a „absorbit” finanţele din judeţele din Regiunea Sud-Est, s-a trecut la relocarea resurselor umane şi definirea noilor structuri * 1.300 de funcţionari au primit preaviz de eliberare din funcţiile pe care le ocupau până în prezent * Serviciile suport trec la structurile regionale, iar structurile de colectare, administrare şi trezorerie rămân la nivel judeţean


Procesul de reorganizare a structurilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) nu va influenţa în mod considerabil relaţia directă cu contribuabilii, însă prin redefinirea structurilor organizatorice şi relocarea resurselor umane se creează premizele creşterii gradului de colectare a impozitelor la bugetul de stat, a declarat Toader Ghindea, directorul Servicii Interne din cadrul nou înfiinţatei Direcţii Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi.

După cum v-am informat în paginile ziarului nostru, noua structură a apărut ca urmare a reorganizării activităţii din fostele direcţii de finanţe din judeţele din Regiunea Sud-Est, respectiv Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, Buzău şi Vrancea, precum şi a fostelor Direcţii Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) din Galaţi şi Constanţa. „Din punct de vedere juridic, DGRFP Galaţi s-a format prin transformarea DGFP Galaţi, cu fuziunea prin absorbţie a celorlalte direcţii generale judeţene ale finanţelor publice din aria de competenţă, preluând atât activitatea şi competenţele acestora, cât şi structurile teritoriale subordonate”, a precizat reprezentantul DGRFP Galaţi.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 9144 ori Ultima modificare Joi, 29 August 2013 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.