Termoland Service, în topul instalaţiilor pentru construcţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

MISIUNEA TERMOLAND: “Vom oferi, cu un  înalt grad de profesionalism, o gamă completă de servicii şi produse de climatizare, termice, hidro şi sanitare de calitate, precum şi consultanţă de specialitate, soluţii moderne, sigure şi durabile pentru confortul dumneavoastră!”

TERMOLAND Service este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul instalaţiilor, recunoscută pentru calitatea produselor sale destinate construcţiilor industriale şi civile. În oferta Termoland Service se regăseşte o gamă largă de echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare şi gaze la un standard de calitate ridicat. Consecventă principiilor sale de profesionalism şi calitate, Termoland Service şi‑a diversificat în mod constant oferta, pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor tuturor clienţilor săi. Astfel, gama de produse oferită de Termoland Service ajunge astăzi la peste 1000 de articole, poziţie consolidată şi de reţeaua de service cu acoperire atât în Galaţi, cât şi în judeţele limitrofe. Cu o cifră de afaceri de peste un milion de euro, domeniul de activitate al firmei este extrem de vast, cuprinzând proiectare, montare‑instalare, service şi comercializare de produse şi echipamente pentru climatizare, ventilaţie, sisteme de încălzire, comercializarea de articole sanitare, precum şi realizarea de instalaţii pentru alimentare cu apă şi instalaţii de gaz.  Prin însăşi activitatea sa, Termoland Service se află într‑o permanentă încercare de a oferi soluţii complete şi produse novatoare conforme cu ultimele tendinţe internaţionale. În acest sens, firma promovează sistemele producătoare de “energie verde‘’ cum ar fi: panourile solare (cu unde negre sau cu tuburi vidate), pompe de căldură, panouri cu celule fotovoltaice, cazane pe combustibil solid (peleţi, rumeguş, boabe de porumb).

AVANTAJELE OFERITE DE TERMOLAND CLIENŢILOR SĂI:

1. O gamă de peste 1.000 de produse ce acoperă întreg necesarul de echipamente şi materiale pentru a asigura buna funcţionare a unei instalaţii termice şi/sau instalaţii de aer condiţionat.

2. Toate produsele şi echipamentele beneficiază de un raport calitate/preţ foarte bun.

3. Stocuri de produse permanent actualizate în raport cu volumul vânzărilor pe baza rapoartelor periodice computerizate.

4. Economisirea de timp preţios prin asigurarea unei game complete de echipamente şi accesorii necesare instalaţiilor.

5. Un colectiv format din specialişti gata oricând să satisfacă cerinţele clienţilor.

6. O bază de date cu clienţii curenţi şi clienţii potenţiali, care permite firmei păstrarea legăturii permanente cu persoanele interesate de produsele sale.

7. Distribuirea din stoc a produselor dorite sau furnizarea lor pe baza unei comenzi ferme într‑un termen limită (ex. maxim trei săptămâni de la semnarea contractului).

8. Compartiment de Service ce asigură punerea în funcţiune, întreţinerea atât în perioada de garanţie, cât şi în perioada de post‑garanţie pentru produsele comercializate de firma noastră.

9. Garanţie minim un an de la vânzarea echipamentelor în condiţiile unei exploatări normale şi în cazul în care PIF‑ul s‑a realizat cu personal autorizat de către firma Termoland Service.

10. Pagina de internet www.termoland.ro cu posibilitatea realizării comenzilor prin e‑mail şi vizualizarea ofertelor lunare promoţionale (solduri). Chiar dacă mişcările stocului sunt urmărite computerizat, previziunile vânzărilor şi comenzile făcute din timp constituie, de asemenea, un sprijin deosebit venit din partea clienţilor noştri, în dorinţa de a asigura livrări prompte.

Asigurând un stoc mare şi diversificat de mărfuri, precum şi un raport optim calitate/preţ, firma Termoland Service se bucură de recunoaşterea societăţilor de profil din ţară şi de preţuirea unui însemnat număr de clienţi. Activitatea şi profesionalismul firmei poate fi apreciat după lucrările de referinţă aflate în portofoliu: Universitatea Brăila, ADA Brăila, Spitalul Babadag, Şcoala Generală nr.43 (instalaţii de încălzire), Spitalul Tecuci, Spitalul Judeţean Tulcea, Sere Brăila (GA), Lacul Sărat (alimentare cu apă) etc. Echipamentele prezentate în catalogul Termoland Service vă vor ajuta să obţineţi nivelul de siguranţă şi confort dorit, vor economisi energia, vor proteja mediul înconjurător reducând nivelul de emisii poluante şi, nu în ultimul rând, vor asigura o funcţionare optimă, prelungind viaţa instalaţiilor pe care le controlează.

Calitate omologată

Termoland Service se situează printre firmele de top în domeniul instalaţiilor pentru construcţii, fiind autorizată ISCIR  si ISO 9001. Produsele comercializate de noi sunt omologate şi atestate de instituţiile specializate şi recunoscute pe plan extern (I.S.O. 9001, I.S.O. 9002, T.U.V., ISPESIL, D.I.N. etc.), echipamentele importate de noi deţinând şi certificări pentru piaţa românească (în funcţie de caz I.S.C.I.R., M.L.P.A.T.) De asemenea, Termoland Service este în curs de autorizare ISCIR, PTA1, PTC9 în conformitate cu normele aflate în vigoare pentru operaţiuni privind montarea, instalarea, punerea în funcţiune, service şi verificarea tehnică a aparatelor consumatoare de combustibili gazoşi, mai mici de 300 kW, precum şi pentru montarea, instalarea, repararea, PIF şi service la cazanele de apă caldă (Qmax=5 Gcal/h; Pmax=16 bar; Tmax=110 grade Celsius) şi cazane de abur de joasă presiune (Qmax=5 Gcal/h; Pmax=0,5 bar).

Citit 1674 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.