Conex Galaţi face apartamente la cheie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

68 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere vor fi predate proprietarilor în cursul lunii august 2009

Un apartament vechi sau unul nou? Este dilema celor care doresc să‑şi cumpere o locuinţă, iar faptul că preţul pe metrul pătrat la apartamentele vechi îl concurează pe cel al apartamentelor noi nu face deloc alegerea mai uşoară.

Sunt însă câteva elemente care vă pot ajuta să luaţi o decizie: suprafaţa apartamentului, calitatea materialelor de construcţie şi a finisajelor, infrastructura. Nici amplasamentul locuinţei nu este deloc de neglijat, o locaţie situată mai departe de zgomotul şi aglomeraţia oraşului fiind un factor important de luat în calcul. 

La toate aceste lucruri s‑au gândit cei de la firma gălăţeană Conex SRL, atunci când au decis să construiască două tronsoane de locuinţe colective, a câte 34 de apartamente fiecare, în zona Pieţei Energiei, în spatele Magazinului General. Sunt, deci, 68 de apartamente în total, din care 18 cu o cameră, 40 cu două camere şi zece cu trei camere. Regimul de înălţime al clădirii este S+P+4E+M. 

Apartamentele vor fi predate la cheie în luna august a acestui an şi vor fi complet utilate. Vor avea centrală termică proprie, tâmplărie PVC Salamander şi geam termopan şi, bineînţeles, vor avea montate parchet, gresie şi faianţă. Apartamentele Conex vor fi dotate cu aer condiţionat, instalaţie telefon, internet şi interfon, iar un atu foarte important este acela că ansamblul celor două tronsoane va fi unul închis, cu parcare şi curte interioară, oferind un grad mai mare de siguranţă decât un bloc obişnuit.

Suprafaţa apartamentelor construite de Conex înclină fără echivoc balanţa în favoarea lor. Dacă, spre exemplu, în cazul locuinţelor mai vechi, un apartament cu două camere poate ajunge în cel mai bun caz până la 60 de metri pătraţi, locuinţele cu două camere construite de Conex ajung până la 80‑86 de metri pătraţi. Apartamentele cu o cameră au suprafeţe de 38‑50 mp, iar cele cu trei camere sunt de 104‑110 mp.

Spaţiile pot fi remodelate – ne asigură managerul Conex SRL, ing. Gelu Lupu, în sensul că un apartament de trei camere poate fi uşor transformat într‑unul cu patru camere. În plus, afirmă Gelu Lupu, preţurile promoţionale, practicate de Conex în perioada 1 martie – 30 aprilie, sunt greu de „bătut” la această oră:

„Apartamentele construite de noi vor fi predate la cheie, în cursul lunii august 2009, iar preţurile vor fi cuprinse între 700 şi 900 de euro/mp, în funcţie de dotări şi finisaje. Plata poate fi făcută integral sau în rate, cu credit bancar. Este cel mai bun raport preţ‑calitate de pe piaţa gălăţeană”, mai spune managerul Conex SRL.

Conex SRL Galaţi a fost înfiinţată în 1992, cu capital privat în întregime românesc. Începând din 1999, compania produce materiale de construcţii – dale, pavele, borduri, blocheţi din beton aditivat superfinisat ‑, iar din 2004 confecţionează platforme, alei pietonale etc. din beton amprentat, precum şi pardoseli industriale. În ultimii ani, compania gălăţeană a abordat cu succes şi construcţiile.

Calitatea activităţii desfăşurate de Conex este recunoscută deja în mod oficial, firma gălăţeană ocupând trei locuri întâi (în 2001, 2003 şi 2007) şi un loc doi (în 2002) în Topul naţional al IMM‑urilor, la domeniul său de activitate.

Conex SRL are sediul pe str. Tecuci nr. 290 (telefon 0236.470347, 0236.471078) şi un birou amplasat la parterul Blocului Select, str. Domnească nr. 20 (tel 0236.460020).

Citit 4239 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.