Concedieri la Drumuri şi Poduri/ Mai mulţi angajaţi ai societăţii au intrat în preaviz

Concedieri la Drumuri şi Poduri/ Mai mulţi angajaţi ai societăţii au intrat în preaviz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 15 angajaţi ai societăţii Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi, vor deveni şomeri. Joi, oamenii au intrat în preaviz, fiind anunţaţi că vor fi concediaţi. Cei mai mulţi dintre angajaţii societăţii nu şi-au mai încasat salariile de aproximativ patru luni de zile.

Surse din rândul persoanelor care urmează să părăsească Drumuri şi Poduri ne-au spus că societatea va intra în faliment, în ciuda faptului că reprezentanţii Consiliului Judeţului au declarat că societatea va fi redresată, aflându-se, în acest moment, în procedură de reorganizare. Nu este exclus ca, în aceste condiţii, Drumuri şi Poduri, care va rămâne cu doar aproximativ 25 de angajaţi, să nu mai poată acţiona în judeţ pentru deszăpezire, aşa cum ne declarase, în urmă cu doar câteva zile, Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului Galaţi.

Luni, la sediul societăţii, va avea loc o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, la care va participa, printre alţii, administratorul judiciar al Drumuri şi Poduri, întrunire în cadrul căreia va fi pusă pe tapet situaţia actuală a societăţii, adusă în pragul falimentului de Luciano Tudor. Tot în cadrul şedinţei de luni va fi numit şi administratorul sindic al societăţii.

Citit 2615 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2013 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.