Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
9 comentarii

Nu mai puţin de 15 angajaţi ai societăţii Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi, vor deveni şomeri. Joi, oamenii au intrat în preaviz, fiind anunţaţi că vor fi concediaţi. Cei mai mulţi dintre angajaţii societăţii nu şi-au mai încasat salariile de aproximativ patru luni de zile.
Surse din rândul persoanelor care urmează să părăsească Drumuri şi Poduri ne-au spus că societatea va intra în faliment, în ciuda faptului că reprezentanţii Consiliului Judeţului au declarat că societatea va fi redresată, aflându-se, în acest moment, în procedură de reorganizare. Nu este exclus ca, în aceste condiţii, Drumuri şi Poduri, care va rămâne cu doar aproximativ 25 de angajaţi, să nu mai poată acţiona în judeţ pentru deszăpezire, aşa cum ne declarase, în urmă cu doar câteva zile, Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului Galaţi.
Luni, la sediul societăţii, va avea loc o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, la care va participa, printre alţii, administratorul judiciar al Drumuri şi Poduri, întrunire în cadrul căreia va fi pusă pe tapet situaţia actuală a societăţii, adusă în pragul falimentului de Luciano Tudor. Tot în cadrul şedinţei de luni va fi numit şi administratorul sindic al societăţii.

Citit 2348 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2013 17:38

9 comentarii

 • postat de corleone Marți, 22 Octombrie 2013 08:22 5.13.148.*** Link la comentariu
  0
  3

  Adm.Judiciar CARAGEA,nu respecta Legea 85/2006.respectiv art 20 alin b coroborat cu art 138 .Responsabilii sunt :ACTIONARUL CJ Galati,Consiliul de Administratie,Directorii Executivi.Hamza dupa ce a furat cot la cot cu Luciano,Sagian,Nica..peste 20 milioane de USD..o dau din colt in colt.Unde este Curtea de Conturi ,ANAF,DNA..??? NICAIERI..pentru functionarii acestora au luat spaga,fiind complici la FALIMENTUL societatii.Solutia este simpla DNA printr-o rezolutie stopeaza actiunile comerciale si ia masuri asiguratorii SECHESTRU asupra FAPTUITORILOR.
  Dar pentru aceasta este nevoie de un ORDIN/DECIZIE POLITICA...pe care trebuie sa o ia ..tocmai VINOVATII.
  Acesta este statul de drept in Judetul Galati.

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Luni, 21 Octombrie 2013 13:49 220.239.171.*** Link la comentariu
  0
  3

  Astia au fost dati afara ca nu au dat spaga, daca veneau cu euroii nu-i mai dadea afara.

  Raportează
 • postat de ANGHEL SAPTE CAI Duminică, 20 Octombrie 2013 23:36 5.13.238.*** Link la comentariu
  0
  4

  Da este adevarat o parte din lucrari au fost facute de mantuiala dar la banii care ii primeau eu cred ca nu nse merita sa munceascsa mai mult. Cele peste 50 de miliarde datorii s-au facut in ultimii doi ani , oare cat a putut sa fure un director si o contabila fara ca actionarul majoritar CJ GALATI sa stie? Sau a stiut. Ce are de spus DNA GALATI in legatura cu raportul CUTII DE CONTURI efectuat in primavara, de ce a fost demis TUDORACHE si daca tot au papat banii in campania electorala trecuta de ce nu i-au acordat lucrari ca sa se poata revitaliza?Raspunsul este unul singur pentru ca sunt corupi pina in maduva oaselor iar datoriile catre VEGA SI TRANCARD sint enorme si atunci au preferat sa sacrifice societatea de drumuri si poduri.Simplu nu?Acam daca politica unui partid social democrat este de a arunca in aer 100 de familii in pragul iernii hai noroc si n-am cuvinte probabil ca face parte din strategia de creare a unui milion de noi locuri de munca.Colac peste pupaza am auzit ca LUCIANO TUDOR a fost avansat la minister pentru faptele de eroism facute la GALATI inclusiv bataia cu EUGEN CHEBAC alt gunoi al judetului GALATI.Felicitari domnilor NICA SI BACALBASA si poftiti la anul viitor in campania electorala dar luati si dricul cu voi.

  Raportează
 • postat de boule Duminică, 20 Octombrie 2013 19:59 93.118.196.*** Link la comentariu
  0
  2

  da, da Mihai al;a era un bou,un descreierat , ce cauta ala acolo ? nu stiu dar era un gunoi, un labagiu care era client fidel curve.lor de la Barbosi , alea de pe centura , nevastasa il intreaba de bani si el se face ca ploua , ca etc, etc, ca casa , etc, dar el este un escroc mare infiltrat in familia lui socrusu , aLT LINGAU DAREAR DRACU IN EI DE KKT -TI

  Raportează
 • postat de Cobra-Galati Duminică, 20 Octombrie 2013 17:44 5.13.211.*** Link la comentariu
  0
  1

  Sa nu mai aud pe cineva din alesii locali ca vor sa infiinteze locuri de munca!Mai ales in pragul alegerilor!
  Sigur exista o firma privata care o incomoda Drumuri si Poduri!Dupa faliment are verde la contracte fara numar!

  Raportează
 • postat de ......................... Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 23:27 5.13.209.*** Link la comentariu
  2
  4

  la puscarie cu tudor luciaono, plesa mariana si melinte mihai, hoti care au pus pe chituci firma , cu ajutorul maxim a lui hamza si bacalbasa,
  alo, DNA, nu va intereseaza cum o firma de stat intra in faliment si cine o baga intentionat in faliment si lichidatoarea caragea, ce rol are in ecuatia asta?

  Raportează
 • postat de boule Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 22:57 93.118.196.*** Link la comentariu
  1
  2

  da asa este, un mare kakat Mihai asta, un prost ,m-am abtinut tare sa nu ii dau o lopata in cap, bouu ,o mare scarba si jeg, bai boratura da ma bucur mult ca esti pe liber sau o sa fii la sigur boule,esti o mare reptila din Iesi , muila uitate indarat cand mergi pe strada, am niste datorii cu tine

  Raportează
 • postat de Tralala Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 16:01 5.13.195.*** Link la comentariu
  0
  6

  Au fost dati afara de buni ce sunt. La ce treaba de mantuiala fac, ar trebui desfiintati, iar sefii bagati la inchisoare.

  Raportează
 • postat de sunt si jeguri Vineri, 18 Octombrie 2013 19:16 93.118.196.*** Link la comentariu
  1
  6

  dati-l afara si pe inginerasul ala Mihai , unu de prin Iasi , un prost de garaie, facut inginer la apelul bocancilor,***boule , un curvar , este client fidel la c.urvele dinspre Barbosi de pe centura jegul, eu nu stiu cum sta nevastasa cu asemenea debil, pacat de ea, un mare lingau si increzut la serviciu , afara cu leprele astea de kkt

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.