Vino la ARABESQUE şi ai transportul asigurat!

Vino la ARABESQUE şi ai transportul asigurat!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Livrarea materialelor de construcţii şi finisaje se face gratuit în Galaţi şi în localităţile limitrofe

Redeschis ieri, 12 iunie, după reamenajarea spaţiului şi diversificarea stocurilor de marfă, depozitul ARABESQUE pune la dispoziţia meşterilor, profesioniştilor şi beneficiarilor persoane fizice o serie de servicii specializate.

La ARABESQUE, gălăţenii beneficiază de transport asigurat al mărfii, fie că vorbim de clienţii care locuiesc la bloc, fie că sunt cei care construiesc o casă şi au un şantier în lucru. Transportul se realizează într-un termen maxim de 48 de ore, însă de cele mai multe ori materialele de construcţii şi finisaje ajung la beneficiar chiar a doua zi. Cu peste 1000 de autoutilitare la nivel naţional, parcul auto ARABESQUE asigură acoperire naţională şi operativitate la transportul şi descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

Pentru toţi gălăţenii care construiesc sau renovează, serviciul de transport asigurat reprezintă o grijă în minus, ţinând cont de faptul că materialele necesare sunt de cele mai multe ori grele şi voluminoase, dificil de transportat chiar şi cu maşina proprie.

De asemenea, în cadrul depozitului ARABESQUE, situat în str. Drumul de Centură nr. 39, clienţii beneficiază de serviciile de consultanţă gratuită, atât pre, cât şi post-vânzare, debitarea şi cantuirea PAL-ului, colorarea vopselelor în orice nuanţă dorită şi, bineînţeles, fasonarea şi debitarea oţelului beton, cu ajutorul utilajelor profesionale.

MATERIAL PUBLICITAR

 

Citit 3121 ori Ultima modificare Joi, 12 Iunie 2014 17:48