Surprize pentru BOGAŢII României/ MARILE AVERI, luate la puricat

Surprize pentru BOGAŢII României/ MARILE AVERI, luate la puricat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marile averi au început să fie luate la puricat de ANAF. Potrivit Mediafax, ANAF a început inspecţiile fiscale pentru zece persoane cu averi mari, în cazul cărora existau discrepanţe de milioane de euro între valoarea averii şi valoarea rezultată din impozitele plătite, iar până la finele anului va întări serviciile regionale de verificări fiscale cu 200 de specialişti.

"Consecinţa verificărilor pe eşantionul precedent din cele 30 de cazuri este că avem o creştere a veniturilor declarate din surse, să spunem, mai puţin uzuale, cum ar fi dividende realizate în străinătate. Oamenii, văzând că mai sunt şi întrebaţi, sau că prieteni sau oameni din cercul de afaceri sau din cercul relaţional au fost luaţi la întrebări, preferă să înceapă să declare. De fapt, derularea programului, care se va întinde şi va fi o chestiune cu caracter permanent, dar care din păcate presupune parcurgerea unor proceduri extrem de laborioase, nu va avea ca rezultat principal constatarea unor venituri suplimentare atrase la bugetul statului. Principala consecinţă pozitivă o constituie creşterea nivelului declarat al veniturilor de la momentul când un astfel de program are impact în spaţiul public", a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu. Acesta a anunţat că până la finele anului vor fi selectate 200 de persoane dintr-un număr de 400 de propuneri pentru înfiinţarea serviciilor regionale de verificări fiscale. Cei selectaţi vor urma cursuri de pregătire profesională specifică şi îşi vor începe activitatea de la 1 ianuarie 2015.

Citit 2533 ori Ultima modificare Duminică, 31 August 2014 15:18

3 comentarii

 • postat de miruna
  Luni, 01 Septembrie 2014 22:10
  83.103.238.***
  Averile popilor cand sunt luate la puricat? mai ales ale celor din conducera B.O.R!
  2
  15
  Raportează
 • postat de rock
  Luni, 01 Septembrie 2014 18:09
  5.13.219.***
  cine draq sa intre la control ANAF HA HA HA , AIA NU STIU PE CE LUME TRAIESC , NU STIU PE CE BAZA SUNT ANGAJATI , CE-A MAI PROASTA INSTITUTIE DIN CATE AM VAZUT, DE CATE ORI GRESESC DAU VINA PE CALCULATOR
  2
  13
  Raportează
 • postat de S-a terminat smecheria la GALATI
  Luni, 01 Septembrie 2014 14:45
  109.102.62.***
  intr-un final s-a terminat smecheria daca intra ANAF la controlat conturi bancare :))))))
  Sa vezi cum transfera gunoaiele bani in elvetia . . . mai ales B.O.R.
  =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  2
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.