Închiderea cocseriei, consfinţită de AGA ArcelorMittal Galaţi

Închiderea cocseriei, consfinţită de AGA ArcelorMittal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea ArcelorMittal a decis, în cadrul unei adunări generale convocate miercuri, 20 mai, închiderea Uzinei Cocso-Chimice de pe platforma siderurgică gălăţeană, au precizat surse din cadrul companiei. Urmează ca în termen de 15 zile, hotărârea să fie comunicată Oficiului Registrului Comerţului şi publicată, iar abia apoi vor demara procedurile de oprire a activităţii la UCC.

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor ArcelorMittal Galaţi SA nu a făcut, până la urmă, decât să consfinţească prin vot decizia anunţată de către conducere, în urmă cu o lună. Acesta a fost, de altfel, singurul punct important al ordinii de zi, celălalt punct vizând chestiuni diverse.

Reprezentanţii desemnaţi să ducă la îndeplinire hotărârea AGA au 15 zile la dispoziţie pentru a face o notificare către Oficiul Registrului Comerţului. După cum ne-a explicat şeful ORC Galaţi, prof. Răducan Oprea, în astfel de situaţii, deciziile sunt comunicate în termenul amintit mai devreme apoi sunt publicate, astfel încât ele să devină opozabile.

Deşi am încercat să obţinem un punct de vedere oficial a administraţiei Combinatului în legătură cu deciziile AGA, purtătorul de cuvânt al administraţiei, Dorian Dumitrescu, a refuzat să comunice pe acest subiect.

Citit 1898 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.