Sindicaliştii din ArcelorMittal Galaţi cer ajutorul partidelor şi autorităţilor locale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sindicatul Solidaritatea le cere reprezentanţilor partidelor politice să participe la o discuţie care are ca temă principală închiderea cocseriei de pe platforma ArcelorMittal Galaţi. Invitaţia sindicaliştilor a fost lansată ieri, 2 iunie, către PSD, PNL, PC şi PD-L şi urmează ca joi, la ora 12:00, întâlnirea să aibă loc la sediul sindicatului.

Reprezentanţii salariaţilor spun că, deşi până acum politicienii gălăţeni nu au catadicsit să se autosesizeze şi să ia atitudine faţă de ce se întâmplă la Combinat, acestora li se oferă acum şansa să apere interesele electoratului şi să demonstreze că le pasă ce se întâmplă cu oamenii cărora le cer votul.

Solidaritatea s-a îndreptat cu o solicitare şi către autorităţile locale, care sunt informate printr-o scrisoare că sindicatul a decis să formuleze opoziţie atât la Oficiul Registrului Comerţului, cât şi la Tribunalul Galaţi în ce priveşte decizia de închidere a UCC. Invocând situaţia incertă de la combinat, sindicaliştii cer ca autorităţile să se alăture organizaţiei lor în încercarea de a bloca în justiţie închiderea cocseriei.

pnl3
Citit 838 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.