Eveniment INTERNAŢIONAL la Galaţi - Adunarea Generală a Clubului Mării Negre

Eveniment INTERNAŢIONAL la Galaţi - Adunarea Generală a Clubului Mării Negre
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oraşul nostru găzduieşte a 25-a Adunare Generală a International Black Sea Club (IBSC), organizaţie regională, nonguvernamentală şi non-comercială care sprijină consolidarea şi dezvoltarea cooperării în afaceri în zona Mării Negre. La reuniunea care se va desfăşura în perioada 14 – 17 mai 2015 vor participa reprezentanţi la nivel de Primari, consuli şi preşedinţi ai camerelor de comerţ din România, Republica Moldova, Bulgaria, Federaţia Rusă, Ucraina, Abhazia şi Grecia vor veni la Galaţi Pe agenda de lucru a Adunării Generale a IBSC de la Galaţi se află analiza rapoartelor de activitate pe ultimii trei ani, alegerea unui nou preşedinte, pentru un mandat de trei ani, propuneri de proiecte pentru agenda de lucru a noului preşedinte, aprobarea participării membrilor IBSC la evenimentele internaţionale.

Delegaţii vor avea întâlniri cu reprezentanţii camerelor de comerţ, industrie şi agricultură din Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea şi Vaslui, cu reprezentanţii Zonei Libere, Parcului Industrial şi Tehnopol din Galaţi, cu conducerile universităţilor ”Dunărea de Jos” şi ”Danubius” Galaţi.

Deschiderea oficială a lucrărilor Adunării Generale a IBSC va avea loc vineri, pe 15 mai 2015, în Sala Mare a Palatului Prefecturii, urmând ca restul acţiunilor aflate pe agenda de lucru să aibă loc la Parcul de Tehnologia Informaţiei sau la Hotelul Vega. Oaspeţii din ţară şi din străinătate vor vizita Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii la Dunărea de Jos şi vor face o plimbare pe Dunăre cu vaporul.


IATĂ cine vrea să lucreze la TUNELUL PE SUB DUNĂRE. PRIMĂRIA Galaţi analizează ofertele

Citit 1538 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.