”Ziua Porţilor Deschise” la ArcelorMittal Galaţi. AFLĂ când poți vizita combinatul siderurgic și cu ce ocazie
Foto: Foto-arhivă

”Ziua Porţilor Deschise” la ArcelorMittal Galaţi. AFLĂ când poți vizita combinatul siderurgic și cu ce ocazie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În ultimii patru ani, ArcelorMittal Galaţi a organizat Zile ale Porţilor Deschise pentru angajaţi şi familiile acestora, însă, de data aceasta, unitatea a rezervat o zi specială în care publicul să afle mai multe despre Combinat


Combinatul siderurgic gălăţean împlineşte în acest an 50 de ani de existenţă neîntrerurptă. Pentru a marca acest eveniment,  ArcelorMital Galaţi îşi va deschide porţile, pe 9 iunie, pentru publicul larg, astfel încât cei interesaţi de siderurgia gălăţeană să poată vedea pe viu cum îşi desfăşoara combinatul activitatea.

"În ultimii patru ani, ArcelorMittal Galaţi a organizat Zile ale Porţilor Deschise pentru angajaţi şi familiile acestora, însă, de data aceasta, unitatea a rezervat o zi specială în care publicul să afle mai multe despre Combinat. Cei interesaţi să participe la eveniment sunt rugaţi să se înregistreze prin telefon la 0733.080.144, între orele 8,00 - 16,00. Vârsta minimă de participare este de 12 ani. Accesul în unitate este posibil numai cu cartea de identitate şi înregistrare telefonică prealabilă" se precizează într-un comunicat de presă al ArcelorMittal Galaţi.

Ziua Porţilor Deschise face parte dintr-un program mai amplu al companiei de prezentare a combinatului publicului interesat. Mai exact, în zilele de 6, 7 şi 8 iunie, ArcelorMittal Galați îşi va deschide porţile pentru elevi şi profesori, pe 9 iunie pentru publicul larg şi pe 11 iunie pentru angajaţi şi familiile lor.

Citit 6061 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2016 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.