Şcoala de Ucenici Arcelor Mittal/ Pe 29 iulie, se face selecţia viitorilor învăţăcei

Şcoala de Ucenici Arcelor Mittal/ Pe 29 iulie, se face selecţia viitorilor învăţăcei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

ArcelorMittal, în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, va organiza, anul acesta, a treia ediţie a Şcolii de Ucenici, un program menit să îi introducă pe tineri în combinatul gălăţean. "Practic, tinerilor absolvenţi li se oferă posibilitatea să înveţe de la specialişti, să se acomodeze cu mediul de lucru, să ia parte la procesele de producţie şi, ulterior, li se oferă şansa să se angajeze într-o companie de renume", ne-a explicat Cezar Năstase, directorul AJOFM Galaţi.

Aplicanţii la programul "Şcoala de Ucenici" trebuie să fie absolvenţi de liceu tehnic ori şcoală profesională, cu specializarea electrică, mecanică sau electromecanică. Trebuie să manifeste dorinţă de învăţare şi dezvoltare, capacitatea de a lucra în echipă, iniţiativă şi implicare, precum şi dorinţa de a lucra într-un mediu industrial. În ceea ce priveşte numărul de ucenici selectaţi, acesta ar putea fi mai mare decât la ediţia precedentă, când au fost 50 de participanţi la program. "Dacă, anul trecut, ni s-a transmis de către cei de la ArcelorMittal că este nevoie de 50 de oameni pentru program, anul acesta numărul lor ar putea să crească, dat fiind că sunt discuţii pentru extinderea programului la 100 de ucenici. Este o şansă în plus pentru tinerii care şi-au depus deja dosarul la noi, dar şi pentru cei care încă nu ştiu încotro să o apuce", ne-a mai explicat Cezar Năstase.

Selecţia candidaţilor va avea loc pe 29 iulie, între orele 10,00 şi 12,00, la sediul AJOFM Galaţi, din strada Domnească, nr. 191.

Citit 2744 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2016 17:50

5 comentarii

 • postat de boris
  Luni, 25 Iulie 2016 12:20
  5.13.193.***
  NU RECOMAND NICINUNUI TANAR SA SE ANGAJEZE IN COMBINAT(SAU MACAR SA FACA PRACTICA IN COMBINAT)pentru ca,combinatul nu este un viitor pentru tineri.Este poate pentru administratie(administratie in care promovarile se fac in functie de gradul de rudenie) ,care in acest moment reprezinta mai mult decat numarul celor care,intr-adevar,muncesc,trudesc,in combinat.
  2
  7
  Raportează
 • postat de boris
  Luni, 25 Iulie 2016 12:05
  5.13.193.***
  RECOMAND TUTUROR UCENICILOR SA SI CAUTE ALT LOC DE MUNCA,DACA VOR SA NU SE RATEZE PE VIITOR!!!COMBINATUL NU MAI ESTE O PERSPECTIVA DE VIITOR,DECAT PENTRU ADMINISTRATIE(din pacate cu mult mai multi decat muncitori,din pacate administratie bazata pe cumetrii si pupincurism du s la mare arta,in cazul lor!!!)
  2
  6
  Raportează
 • postat de iuly
  Duminică, 24 Iulie 2016 15:11
  5.13.138.***
  Nici macar nu a-ti postat o fotografie din combinatul Galati .Simplu salariatii au un echipament de lucru lejer nu ca la noi.Nu postati ce noi nu avem.
  1
  11
  Raportează
 • postat de florin
  Duminică, 24 Iulie 2016 13:57
  5.13.183.***
  1.Chiar nu mai gasiti o imagine care sa prezinte combinatul din Galati?????????
  2,Am observat ca nimeni din presa galateana nu a prezentat accidentul de munca care a avut loc in combinat zilele trecute accident foarte grav!!Ucenicii nu ar trebui sa afle despre aceste lucruri neplacute sau presa galateana a fost adusa la zero de purtatorul de cuvint dorian dumitrescu??????
  0
  18
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Sâmbătă, 23 Iulie 2016 00:31
  86.122.131.***
  Cunosc personal pe cineva care-l mintea bio robo ca-l angajeaza sesi era de promotie si toate cele... diplome... i-a dat prin fata asa... si pe tine si pe indian sa va mananca mama zik-ei sau mai rau! Toti nespalatii a adus mafia cangerigena rosie la Galati... si ala portocalie vorb cuiva LUAV-AR DRACU.. MAI REPEDE!
  10
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.