Al cincilea magazin Supeco din România, la Galaţi
Foto: Foto: retail-fmcg.ro

Al cincilea magazin Supeco din România, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Grupul francez Carrefour deschis, la Galaţi, cel de-al cincilea magazin Supeco din ţară, pe locul fostului Billa din Micro 39. Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus de către Carrefour România pe piaţa românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum, scrie retail-fmcg.ro. Carrefour mai operează încă două unităţi Billa în Galaţi, cele de la parterul Winmarkt de pe strada Domnească şi din Complexul Continental din Ţiglina III, care vor fi remodelate în cursul acestui an. Tot în Galaţi, Carrefour mai are patru magazine Market.

Carrefour a demarat anul acesta, pe 1 martie, procesul de remodelare a magazinelor Billa, cel prin care unităţile Billa se transformă în unităţi Market. Totodată, retailerul Carrefour România a introdus un nou concept de supermarket pe piaţa de retail din România, ce urmează – cel puţin la nivel declarativ – să fie implementat la nivelul tuturor unităţilor Billa. Cu atât mai mult, această transformare a unui magazin Billa într-o unitate Supeco este surprinzătoare, mai notează site-ul citat.

Programul de funcţionare al magazinului Supeco din Galaţi este între orele 7,30 şi 21,00 – de luni până sâmbătă, şi între 8,00 şi 18,00 – duminica.

 

Citit 11296 ori Ultima modificare Duminică, 02 Aprilie 2017 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.