Schimbare de ştafetă la ITM Galaţi
Foto: Marius Prisacariu

Schimbare de ştafetă la ITM Galaţi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

După 17 ani petrecuţi la cârma Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi, inginerul Ionel Petrea se pregăteşte de retragere. Încă de la înfiinţarea instituţiei, pe data de 1 octombrie 1999, Ionel Petrea a deţinut funcţia de inspector-şef al ITM Galaţi. Timp de câteva luni, ca interimar, iar din ianuarie 2000 numit pe post în urma unui concurs.

"Pe 13 iunie, mă pensionez. În total, s-au adunat 45 de ani de vechime în muncă, dintre care aproape 40 de ani au fost în funcţii de conducere. În cei 17 ani de la înfiinţarea ITM Galaţi, instituţia a obţinut doar calificative maxime. Este unul dintre puţinele inspectorate din ţară care a reușit acest lucru. Bineînţeles, la aceste rezultate excelente s-a ajuns prin munca tuturor colegilor mei. Spre exemplu, mai mult de 95 la sută dintre cauzele ajunse în instanţele de judecată au fost soluţionate în favoarea noastră, a precizat Ionel Petrea.

Chiar dacă urmează să se retragă din funcţia pe care o deţine, Ionel Petrea va rămâne în domeniu, în fruntea Asociaţiei Profesionale a Inspectorilor de Muncă, organizaţie înfiinţată la sfârşitul lui 2016 şi care are deja cereri de adeziune venite din toată ţara.

Până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector-şef, conducerea interimară a ITM Galaţi va fi asigurată de unul dintre cei doi inspectori-şefi adjuncţi ai instituţiei.

Citit 9134 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2017 21:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.