ÎNGRIJORĂRI privind nivelul de trai

ÎNGRIJORĂRI privind nivelul de trai
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Posibilitatea creşterii costului de trai în următorul an reprezintă o îngrijorare pentru 29 la sută dintre români, relevă un studiu realizat de compania de cercetare GfK. Conform cercetării, 21 la sută dintre cei intervievaţi sunt preocupaţi de evoluţia economiei în următoarea perioadă.

"Creşterea costului de trai în următoarea perioadă este pusă de 29 la sută dintre clienţii români pe seama creşterii cheltuielilor cu utilităţile, peste media de 17 la sută la nivel european, a costurilor cu locuinţa, fie că este vorba despre chirii sau despre rate la bancă pentru achiziţionarea unei locuinţe (15 la sută) şi a cheltuielilor cu alimentele (12 la sută)", se precizează într-un comunicat de presă al companiei de cercetare.

Totodată, ieşirea la pensie este un factor despre care 12 la sută dintre respondenţii din România consideră că le-ar putea afecta nivelul de trai. În plus, 7 la sută dintre români iau în calcul posibilitatea ca, în perioada următoare, să primească mai puţini bani din străinătate şi, astfel, nivelul de trai să fie afectat.

Sursa foto: Internet

Citit 1453 ori Ultima modificare Joi, 17 August 2017 18:28

1 comentariu

 • postat de bubu
  Vineri, 18 August 2017 09:42
  Doua chestii care se bat cap in cap sunt scaderea nivelului de trai si cresterea nivelul economiilor galatenilor, asa cum zice aici: "Gălăţenii aveau în conturi, la sfârşitul primului semestru al acestui an, peste 4,36 miliarde de lei (foarte aproape de pragul de 1 miliard de euro! – n.r.), cu 104,6 milioane de lei mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, rezultă din datele centralizate de BNR". Poate explica careva contradictia asta?
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.