Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
5 comentarii

Tragicomedia desemnării unui nou preşedinte al Senatului ne-a dus cu gândul la sublima formulare caragialească - „trădare să fie, dar cel puţin s-o ştim şi noi!”. Asta, desigur, „dacă o cer interesele partidului”…

Mimica nevinovată şi „corectitudinea politică” pe care o afişa dl Meleşcanu în timp ce îi trăgea preşul de sub picioare lui Tăriceanu este, trebuie să recunoaştem, remarcabilă în parşivenia ei. Taman când preşedintele ALDE era preocupat să facă pe încruntatul în faţa PSD, când se lupta pentru „binele poporului” şi cerea „un plan de guvernare”, altul decât cel pe care l-a girat din toţi rărunchii cât l-au ţinut interesele, uite că vine cineva şi-i strică numărul! Meleşcanu, uns la Senat, plus vreo câţiva parlamentari, n-au de gând să se joace de-a Opoziţia, indiferent cât de găunoasă o fi sau nu actuala coaliţie de guvernare. Marele câştig îl obţine, desigur, PSD, care trage acum speranţă că, de bine, de rău, mai cu parlamentarii din anturajul lui Meleşcanu, mai cu câteva voturi de la minorităţi, mai cu câţiva deputaţi din Opoziţie care „se vor uita în altă parte”, va reuşi să-şi păstreze majoritatea parlamentară, măcar cât să fie reconfirmat Guvernul Dăncilă în Legislativ.

Şi uite-aşa, Tăriceanu, de unde se gândea să joace la cacialma, poate-poate va prosti electoratul cum că ALDE n-a avut nici în clin, nici în mânecă nici cu PSD-ul, nici cu guvernarea din ultimii ani, s-a trezit că, pe sub masă, i-a fost furat Asul de treflă şi i se dă „cu sec”. Rămas „pe uscat”, cu partidul în degringoladă, nici la Putere, nici în Opoziţie, preşedintele ALDE nu are altceva de făcut decât să-şi joace tragicomedia până la capăt şi să ameninţe cu contestaţiile prin tribunalele poporului.

Ce se va alege de Meleşcanu, vom vedea. Deocamdată a dovedit că este, fără îndoială, un mare maestru al ipocriziei. Nu că nu am fi bănuit asta până acum, date fiind antecedentele „diplomatice” de la cârma Externelor, mai ales când a fost vorba de votul din Diaspora. Dar acum, probabil, a pus cireaşa pe coliva politicii falimentare duse de propriul partid. Asta e! Unde nu-i bună guvernare, vai de picioare!

Citit 1336 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 00:47

5 comentarii

 • postat de Anonim Joi, 12 Septembrie 2019 12:17 188.98.255.*** Link la comentariu
  4
  2

  S-au dus cu sticlele ca vampirii si le-au baut sangele pana au murit si au zis ca nu au de platit in fata legii ca e Ok sa fii vampir.Ja la ei inseamna ia-l .Nu mai pot sa-i suport .Am crezut ca sunt eu paranoica,ca se fac bine,ca se lasa de rahaturile astea,dar nimica.Nu vreau sa fac vreo criza de nervi sa sar la bataie la cineva sa ma ia politia,ca nu ma scot ei de acolo.

  Raportează
 • postat de Anonim Joi, 12 Septembrie 2019 12:08 188.98.255.*** Link la comentariu
  5
  2

  Doamna domnul Gabriel a ,fratele mamei care i s-a spus bunicii ca a murit si a fost furat ptr trafic de pers si de rgane se dadea drept procuror la fundatia din celalalt oras cu noile drumuri si mi-a facut bucati sa ma balbai si mi-a respins sute de cvuri trimise la guvernarea care tine de acest oras desi ei spun ca fiecare firma si scoala e independenta.Ne suna golanii si zic ca vor sa ne linisteasca punand organul pe noi.Ne-au bagat pui de cobre in mancare si le programeaza pe telefon sa uitam,sa ne tremure membrele,sa paralizam, ca sa ne distruga si sa-si bata joc de noi. Programeaza puii de cobre din noi sa dam din cap din doua parti ca zic ca vor ca toti sa fie egali,schizofrenici,handicapati ,sunt niste oameni horror cu scarba si greata de societate si sa le munceasca lor ca slavi gratis sau pe doi lei si sa.i exploateze si sexual,sa le ia organele,numele,infatisarea,tot.

  Raportează
 • postat de Anonim Joi, 12 Septembrie 2019 11:07 188.98.255.*** Link la comentariu
  7
  1

  Un vecin zicea ca un domn maior a dat ordin impreuna cu doamna maioara sa stau acasa ,adica sa nu muncesc sa nu am din ce trai,iar familia imi spune in fiecare zi ca daca nu ma angajeaza maine ma da afara.Domnilor maiori,lasati-ne sa muncim daca tot aveti Germania in buzunarul dvs.

  Raportează
 • postat de Anonim Joi, 12 Septembrie 2019 10:45 188.98.255.*** Link la comentariu
  3
  2

  Sunt harnici la vorbit...se roaga la cobra sa -ti stearga creierul si dup-aia vorbeste cu accent sexy la supraviteza dar nu -si stie nici limba materna ca satanistilor nu le place nici munca nici scoala le plac viciile,batjocura si sa faca rau.Atata.

  Raportează
 • postat de Anonim Joi, 12 Septembrie 2019 10:20 188.98.255.*** Link la comentariu
  5
  2

  Doamna M cu domnul M cu alta doamna M au pus mana pe toata tara.Ne raspund la telefoane peste tot unde ne ducem,spun ca sunt angajatori ,ca nu intelegem sa facem curatenie in limbi straine ,vorbesc cand obosite de dragoste cand cu supraviteza si nu inteleg de ce autoritatile nu le pun sa plateasca aceste nelegiuri,ca si doamna K cu doamna O. Toti avem locul nostru. NU e totul al lor.Au impresia ca daca vorbesc obosite sunt doctorite,ca muncesc la curatenie curatand oameni si vin sefi ca domnul si doamna T.Ca nu are voie,zice sa aiba doua minijoburi de 450 Euro cand chiria e de o mie de euro si sunt oameni care muncesc la munca fizica pe mii de euro fara sa stea sa povesteasca in limbi straine ca au chef de muncit la nelegiuri,mai ales ca nu e vb de filologie.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.