Alte ciolane!

Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un banc buruienos reda bârfa între două capete ale unui balaur, despre obiceiurile sexuale îndoielnice ale capului nr. 3. "Bine că nu e pidosnic!" - observa capul cu cea mai mare practică... politică.
Căci tot aşa, precum un singur cap, majoritatea miniştrilor marca Grindeanu au depus cereri identice de retragere a demisiilor, cu aceeaşi greşală gramaticală. Dar o fi fost cam ca în bancul cu "sinuciderile" în comunism: "Tovarăşu Ivanovici s-a sinucis. A vrut să se sinucidă şi tovarăşul Kuzneţov, dar nu l-au găsit acasă..."
Tot aşa, nu cred că miniştri au scris, LE-A FOST SCRIS... Ideea de miniştri aşa, la grămadă, mă cam sperie însă. Va veni un nou guvern, cu alţi puţin cunoscuţi, şi iar vor vorbi capetele între ele, dând din aceeaşi coadă şi semnând "Dragnea"?
Mă rog, şi ce dacă se schimbă un guvern de parcă schimbi ciorapul din stângul cu cel din dreptul? Nu-i democratic? Şi Trump are dreptul la un ministru al Apărării care a îmbăcat militarii deşertului în camuflaj de pădure, inutil şi costisitor. La noi însă, ajunşi, precum fanarioţii, nu se ştie pentru câtă vreme, pe postul cu vedere la ciolan, miniştrii schimbă doar vreo virgulă, ca să se afle-n treabă. Credeţi că virgulele şi punctele... de partid nu sunt importante?
Directorul unei şcoli particulare mi se plângea că a pierdut mult timp şi fonduri doar pentru că ingenioşii din guverne au schimbat numele ministerului de şase ori în opt ani. Ei, şi ce? Poate guvernul vrea să indice, prin denumire, priorităţile (nu organigrama umflată sau zecile de agenţii şi instituţii, vreo 240, care se vor muta de la un minister la altul, cu salarii grase cu tot). Păi da, însă... trebuie refăcută şi ştampila şcolii, cu noua minoră schimbare! Ei, şi ce? Păi, ştampila trebuie făcută la Monetărie, cu stemă: durează o groază! Apoi, actele trebuie refăcute pe noua titulatură (până de curând, chiar şi cele pentru Codul Fiscal). O altă aberaţie adăugă şi obligaţia de a schimba titulatura şcolii: dacă avem, să zicem, Şcoala Serală de Burlane, s-a decis să se taie burlanele, rămâne seralul. Ei şi ce? Păi e, că trebuie refăcute toate contractele, cu antetul nou! Şi chiar plăcuţa de pe zid.        

Citit 1814 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.